Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/120111_Ramon_Pares.mp3 Descarrega-te'l Ramon Parés: “La seguretat a Quatre Camins perilla si continuen les protestes” 11/01/2012

120111_pressons

És l’advertència que ha fet el director de Serveis Penitenciaris de Catalunya, Ramon Parés, que ha amenaçat els sindicats de presons de “trencar les negociacions” si continuen les protestes i les “coaccions” a les portes de la presó. Per la seva banda, el responsable de presons de la UGT, Xavier Martínez, ha acusat el Govern de “no voler arribar a un acord” i ha negat que s’impossibiliti l’entrada dels treballadors a Quatre Camins.


- “No es pot interrompre un servei públic penitenciari. [...] Estem valorant quina és l’actuació que hem de fer nosaltres i els Mossos d’Esquadra per retre compte a la Fiscalia.”

- “Aquestes actuacions dificulten la negociació. Si això es manté i continua, trencarem les negociacions.”

- “[La seguretat de la presó pot perillar] Si la coacció a Quatre Camins continua.”

- “La voluntat d’arribar a un acord ha de ser per les dues parts. Però la política del sindicat de presons del ‘tot o res’ del que van aconseguir el 2006 és molt difícil de poder mantenir. [...] Això ens pot portar al fracàs.”

  • Tags:
%s1 / %s2