Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Rivera: "Els sindicats han de defensar els que treballen i els que no"

rivera

00:00 32:39
00:00 32:39

"Se suposa que els sindicats defensen els drets dels treballadors: dels que treballen i dels que no treballen", ha dit el president de Ciutadans en una entrevista a El món a RAC1. Albert Rivera ha rectificat els militants de Vila-seca que havien penjat a la seva pàgina de Facebook un boicot als productes catalans. "Ja està rectificat", ha dit. Creu que "això beneficia, només, els partits independentistes".En una entrevista a El món a RAC1, el president de Ciutadans, Albert Rivera, també ha dit que:

- "La llei i la democràcia van de la mà. Qui vulgui demanar un referèndum, ho ha de demanar al Congrés. Hi ha una nació constituïda com a tal i una altra que no ho és. Tots els espanyols haurien de votar en un hipotètic referèndum sobre el futur de Catalunya a Espanya."

- Sobre les primeres hores de la vaga general: "Se suposa que els sindicats defensen els drets dels treballadors: dels que treballen i dels que no treballen."

- Sobre l'increment de Ciutadans a les enquestes: "Creixem perquè la gent busca alternatives al bipartidisme espanyol."

- Sobre la crida al boicot als productes catalans des del Facebook de Ciutadans de Vila-seca: "Acabo d'assabentar-me'n. No ho sabia. El que diem i hi ha moltes declaracions meves en aquest sentit, és el contrari. Això beneficia, només, els partits independentistes. Ja està rectificat."

- "El creixement de Ciutadans, és bastant clar, d'on ve. Només cal mirar el transvasament de vots. És la incapacitat del bipartidisme espanyol de fer una Espanya que avanci."

- "Alguns dels partits independentistes també formen part d'aquest sistema bipartidista podrit."

- "Això sí que és digne d'estudi: el PSC és capaç de defensar la independència i, en el mateix míting, criticar-la. El PSC està noquejat, en el pitjor moment de la seva història i el PP té un sostre electoral a Catalunya. Nosaltres estem creixent i preparats per jugar el partit de les eleccions."

- "La llei i la democràcia van de la mà. Qui vulgui demanar un referèndum, ho ha de demanar al Congrés. I hi ha una nació constituïda com a tal i una altra que no ho és. Tots els espanyols haurien de votar en un hipotètic referèndum sobre el futur de Catalunya a Espanya."

escaner-rivera

00:00 08:10
00:00 08:10