Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/130122_Toni_Comin.mp3 Descarrega-te'l Toni Comín avisa que “els diputats del PSC trencaran la disciplina de vot” 22/01/2013

130122_Toni_Comin2

L’exdiputat del PSC preveu que “si no canvia la posició del grup socialista” diversos diputats del partit puguin votar a la declaració sobiranista que del Parlament, i trencaran així la disciplina de vot del grup parlamentari. Per Toni Comín, si això acaba passant, “hi haurà un abans i un després en el PSC”.

Toni Comín, exdiputat del PSC, ha dit que:

- “Si demà el PSC no és a la foto amb CiU, ERC, ICV i la CUP cometrà l’error més gran de la seva història.”

- “No pot ser que el PSC s’escudi en l’adjectiu ’sobirà’ per no votar. Serà un abans i un després.”

- “Tinc la intuïció que no hi haurà unitat de vot en el grup parlamentari del PSC. El més normal és que es trenqui la disciplina de vot perquè la consciència està per sobre de l’obediència orgànica. Si això acaba passant, serà la primera vegada a la història del PSC que passa.”

- “Diversa gent podria ser que no respectés la disciplina de vot i votés que [a la declaració sobiranista]. Ja no queda cap raó per no fer-ho. [...] Coneixent el personal, no preveig que si finalment el PSC no es decanti pel , hi hagi unitat de vot.”

  • Tags:
%s1 / %s2