Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110623_Joan_Aregio.mp3 Descarrega-te'l Trànsit recorda a Gerard Figueras (JNC) que els càrrecs públics han de ser exemplars 23/06/2011

110415_JoanAregio

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, ha recordat al president de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya que “les persones que estan en un càrrec públic han de ser especialment exemplars”. Els Mossos van atrapar Figueras conduïnt a 165km/h i sense punts al carnet. Sobre la prolongació de la mesura dels 110km/h, ha apuntat que “es veia a venir” i que espera “que sigui l’última pròrroga”.

En l’entrevista a El Món a RAC1, el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, també ha dit que:

- “Avui serà un dia complicadet, perquè s’ajunta Sant Joan, cap de setmana llarg, final d’escoles… serà una tarda una mica complexa.”

- “A diferència d’altres dates, jo crec que tant la sortida com l’entrada es concentraran entre aquesta tarda i la de diumenge.”

- Sobre la infracció de velocitat de Gerard Figueres (JNC): “No he tingut ocasió de parlar amb ell [...]. És evident que les persones que estan en un càrrec públic han de ser, especialment, exemplars.”

- “En aquest cas es produeix una circumstància, que a vegades passa, i és que en un moment determinat un no és conscient o no sap que es pot haver quedat sense punts.”

- “La resta és una infracció de velocitat que lògicament ha de ser tractada com a qualsevol altre ciutadà, com no podia ser d’una altra manera.”

- Sobre la possible pròrroga del límit dels 110 km/h: “Era probable i sembla que serà així.”

- Sobre quan s’hauria d’aixecar la limitació: “Si vol que li digui la veritat, jo tinc el mateix escepticisme que tenia en el seu moment quant a la mesura.”

- “No és una mesura de trànsit, és una mesura econòmica. Si vol que li digui la veritat, no sé si es contraposa prou amb el fet que significa anar a 110 km/h.”

- “Ja es veia a venir que no es tocaria el tema dels 110. Si vol que li digui la veritat, m’agradaria que aquesta fos la darrera pròrroga que es dóna d’aquest tema, però, en aquests moments, no tinc dades per saber si això serà així o no.”

  • Tags:
%s1 / %s2