Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110117_Xavier_Trias.mp3 Descarrega-te'l Trias veu “original” que Tura no visqui a BCN 17/01/2011

110117_Xavier_Trias

El candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, troba “original” que una persona que viu fora de Barcelona en vulgui ser l’alcalde. I, afegeix, “trobo més original que digui que continuarà vivint” a Mollet. Sobre l’enquesta de Feedback per RAC1 i La Vanguardia, assegura que no es veu guanyador i es mostra obert a pactes amb tothom, inclòs el PP.

Xavier Trias, candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, també ha dit que:

- “No [em sento guanyador].”

- “Estem recollint els fruits [de 8 anys de treball].”

- “Les enquestes marquen tendències. [...] Hem passat [...] a una situació on el 80% vol un canvi i [...] el 60% diu que guanyarà en Xavier Trias.”

- “Hem de continuar treballant i deixar que els demés es vagin barallant.”

- “Fem una aposta pel diàleg, pel pacte, per donar la mà, per la seriositat. S’ha de ser seriós i generar il·lusió. [...] Aquestes tres coses només les podem donar nosaltres.”

- Sobre el dilema Hereu-Tura: “Els ho deixo per a ells. No tinc per què ficar-me amb la vida interna d’un partit. És trist i penós arribar a 5 mesos d’unes eleccions [...] i haver de fer unes primàries. [...] Això és molt dur per la ciutat de Barcelona. [...] És una lluita interna contra el candidat que és alcalde de la ciutat.”

- “El que denota aquesta enquesta és que [la gent] està cansada d’aquesta manera de fer les coses.”

- “L’ambient general és de dir [...] ja és hora que es produeixi un canvi.”

- “Jo em considero una persona convençuda del pacte, del diàleg, de l’entesa.”

- “Es necessita un gover fort i no és un problema de majories, és un problema de lleialtat.”

- “El govern tripartit suma. [...] [ERC] els salva els temes importants.”

- “No descarto res [en matèria de pactes] sempre i quan es tinguin en compte aquests aspectes bàsics: govern fort, [...] necessitem pactar [perquè] hi ha coses que necessitem pactar a la força govern i oposició.”

- “Sóc un partidari del tramvia com a transport públic.”

- “M’ho miri per on m’ho miri, [el tramvia per la Diagonal] no hi cap.”

- “És una barbaritat intentar suprimir els cotxes de la Diagonal.”

- “[El tramvia ha de passar] per un carrer de l’Eixample. Ho farem ben fet, [...] no es pot transgredir el sentit comú.”

- “Això sí que és complicat [abaixar el preu del transport públic]. El dèficit [...] un dia o altre s’ha de pagar.”

- “Fem una ciutat antipàtica i una ciutat ha de ser simpàtica.”

- “Trobo original [que una persona que no viu a Barcelona, en sigui l'alcalde]. I trobo més original que digui ‘hi continuaré vivint’. [...] Em sembla un cert desgavell nascut de la improvisació i d’una baralla interna, de poder, dins del PSC. Només demano respecte per la ciutat de Barcelona.”

- Sobre l’excés d’obres a la ciutat: “En un moment de crisi econòmica, tot el nostre esforç ha d’anar en la lluita contra l’atur. I no en fer decorat.”

- Sobre els horaris comercials: “No [sóc partidari de la liberalització dels horaris comercials]. El que em molesta més és que ens ho vulguin imposar des de Madrid, [...] ho hem de discutir a casa.”

- “Si m’equivoco, m’equivocaré a favor del petit i mitjà comerciant.”

  • Tags:
%s1 / %s2