Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110928_Vicenc_Pla.mp3 Descarrega-te'l Vicenç Pla: “Darrere meu no hi ha ningú de la Junta; no retiraré la demanda” 28/09/2011

110928_Vicenc_Pla

Imatge: Mundo Deportivo

El soci del Barça que ha demandat la Junta de Joan Laporta pels avals, Vicenç Pla, ha estat taxatiu en una entrevista a El món a RAC1: “No penso retirar la demanda contra la directiva.” Pla ha negat que hi hagi ningú darrere “d’aquesta i ni de l’anterior Junta”, i que per aquest motiu no espera que el truquin per demanar-li que retiri la demanda. “No dic que hagin comès cap delicte -ha matisat Pla- però els directius no poden sortir tan ‘campantes’.”En una entrevista a El món a RAC1, Vicenç Pla ha assegurat que:

- “Del club no m’ha trucat ningú. Ni de la Junta anterior, ni la d’ara.”

- “No penso retirar la demanda contra la directiva. De moment, no. No ho sé si canviaré d’opinió abans de divendres.”

- “Ho marquen els estatuts del club. S’han d’atendre a les conseqüències. Han de saber els que hi ha ara, els que hi havia i els que puguin venir que no poden entrar, fer el que vulguin, i sortir tan ‘campantes’.”

- “Pot ser que pateixin les famílies, però també n’hi ha d’altres. No dic que hagin fet cap delicte.”

- “No crec que enfronti el barcelonisme. Defenso el Barça. Jo no sé si s’han posat cap euro a la butxaca. Això no ha quedat clar. Li han posat una altra demanda els compromissaris de l’any passat.”

- “El meu advocat m’ha dit que no parli. No hi ha ningú darrere meu.”

- “Aquí no hi ha cap guerra. Jo expresso la meva opinió i ell la seva. Jo crec que ell no tenia dret a expressar-se en la junta.”

  • Tags:
%s1 / %s2