Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110222_Xavier_Crespo.mp3 Descarrega-te'l Xavier Crespo: “Segurament hem esperat massa” 22/02/2011

110222_Xavier_Crespo

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha renunciat a ocupar el càrrec de secretari de Seguretat Pública de la Generalitat. Ens ha explicat que “el càrrec era il·lusionant”, però que li sap greu “que hagi passat aquest temps i incertesa”. Xavier Crespo també ha dit que:

- “[Ser secretari de Seguretat] no podrà ser perquè en aquest temps que ha transcorregut, he anat reflexionant i, parlant-ne amb la família, he considerat que no seria millor accedir a aquest càrrec. Així li vaig voler transmetre al senyor Felip Puig ahir.”

- “Sí [han estat per motius personals]. [...] Potser aquesta etapa hauria estat una continuïtat de l’estrès, la pressió [que tinc] per ser alcalde [de Lloret].”

- “Em quedaré més tranquil fent-ho així.”

- “Estic agraït i era il·lusionant aquest càrrec. Però a la vida s’ha de saber dir que no en algun moment. [...] Crec que, personalment, en el meu entorn més proper, és millor que sigui així.”

- “Estic agraït a tots dos [al president per oferir-me el càrrec i al conseller d'Interior per la defensa que n'ha fet].”

- “Jo també penso [...] que segurament és massa temps [el que ha passat des que es va anunciar el meu nomenament fins que hi he renunciat]. [...] Segurament un retard, però una actitud de respecte al desenvolupament d’aquesta conselleria i del que sigui secretari de Seguretat.”

- “Segurament no és el que més ens convé a mi i al meu entorn.”

- “Em sap greu que hagi passat aquest temps i aquesta incertesa que també constatava al carrer i a tot arreu on anava. La meva decisió és aquesta i ja està.”

  • Tags:
%s1 / %s2