RAC1ncentrat
Ara, de 6 a 8 h
RAC1ncentrat
amb Edu de Batlle
En Directe
I després, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

Xavier Crespo: "Segurament hem esperat massa"

xavier-crespo

00:00 09:12
00:00 09:12

L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha renunciat a ocupar el càrrec de secretari de Seguretat Pública de la Generalitat. Ens ha explicat que "el càrrec era il·lusionant", però que li sap greu "que hagi passat aquest temps i incertesa". Xavier Crespo també ha dit que:

- "[Ser secretari de Seguretat] no podrà ser perquè en aquest temps que ha transcorregut, he anat reflexionant i, parlant-ne amb la família, he considerat que no seria millor accedir a aquest càrrec. Així li vaig voler transmetre al senyor Felip Puig ahir."

- "Sí [han estat per motius personals]. [...] Potser aquesta etapa hauria estat una continuïtat de l'estrès, la pressió [que tinc] per ser alcalde [de Lloret]."

- "Em quedaré més tranquil fent-ho així."

- "Estic agraït i era il·lusionant aquest càrrec. Però a la vida s'ha de saber dir que no en algun moment. [...] Crec que, personalment, en el meu entorn més proper, és millor que sigui així."

- "Estic agraït a tots dos [al president per oferir-me el càrrec i al conseller d'Interior per la defensa que n'ha fet]."

- "Jo també penso [...] que segurament és massa temps [el que ha passat des que es va anunciar el meu nomenament fins que hi he renunciat]. [...] Segurament un retard, però una actitud de respecte al desenvolupament d'aquesta conselleria i del que sigui secretari de Seguretat."

- "Segurament no és el que més ens convé a mi i al meu entorn."

- "Em sap greu que hagi passat aquest temps i aquesta incertesa que també constatava al carrer i a tot arreu on anava. La meva decisió és aquesta i ja està."