Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audio_rac1/20130407_Jordi_Hereu.mp3 Descarrega-te'l Jordi Hereu: “Pere Navarro és un bon candidat per a les primàries” 07/04/2013

jordi_hereuJordi Hereu, l’exalcalde i president de la Federació del PSC a Barcelona, ha dit en una entrevista al Via lliure de RAC1 que:

  • “Pere Navarro és un bon candidat per a les primàries. Però jo no em pronunciaré ni a les primàries de Barcelona ni a les de Catalunya”.

- “Jo descarto totalment presentar-me a les primàries. Crec que és bo entrar i sortir (de la política) i hi hauria d’haver més gent que ho fes.”

- “A Pere Navarro el veig serè, fort i valent.”

- “Al consell nacional d’ahir vaig veure l’orgull d’un partit que defensa unes idees més necessàries que mai tot i que hem navegat a contracorrent durant molts mesos.”

- “El procés de primàries obertes és la nostra aportació a fer que la política s’aproximi i sigui útil per a la ciutadania. Necessitem com l’aire que respirem obrir-nos.”

- “Catalunya té dret a decidir. Però a banda del statu quo o separar-nos hi ha moltes altres possibles preguntes a fer. Es pot generar una majoria molt més gran que amb una Catalunya dins un estat plurinacional espanyol.”

- “Tenim la possibilitat de construir un gran acord polític, amb una reforma de la Constitució en què també estarem decidint el nostre futur. Dret a decidir sí, però que algú determini la pregunta ja en parlarem.”

- “Cal més valentia aquí i a Madrid perquè ens hi juguem molt. Necessitem un gran pacte on tothom haurà de cedir i reconèixer Catalunya com una gran nació, que necessita un nou finançament.”

- “Ens aquests moments el PSC no pot entrar al govern perquè no compartim ni l’agenda social ni nacional. Els termes han de ser diferents.”

- “Aquells que tan alegrement van esbombar l’Estatut ara fa uns anys, ara hauran de canviar la Constitució.”

- “Els escenaris alternatius a una Catalunya dins d’Espanya són absolutament pitjors. Una Catalunya independent perd moltes oportunitats.”

- “[A Barcelona] vam construir un projecte polític i ciutadà amb molta ambició. Aquesta força de la ciutat no la veig en el projecte que lidera ara Barcelona. Ara es viu massa de renda.”

- “M’he fet autònom per guanyar la meva independència.”

- “Ara veig els polítics aïllats i incompresos.”

- “Artur Mas m’ha decebut.”

  • Tags:
%s1 / %s2