Vostè primer
Ara, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 14 a 15 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora

RAC1 rep el premi Ramon Trias Fargas atorgat per la Joventut Nacionalista de Catalunya

Eugeni Sallent, director general de Radiocat XXI, empresa que gestiona RAC1 i RAC105, rep en mans de Jordi Pujol el premi Ramon Trias Fargas

Enguany, el Comitè Executiu Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha volgut donar el premi a RAC1 en reconeixement al seu compromís en defensa dels interessos de Catalunya.

El premi Ramon Trias Fargas reconeix la trajectòria en defensa del país, de la llengua i de la cultura catalanes d’una persona o institució. I enguany, en la seva XXVIII edició, premia RAC1.

El guardó ha coincidit amb el desè aniversari de l’emissora, que ha batut rècords d’audiència entre els oients catalans. En aquest poc temps, RAC1 s’ha convertit en un mitjà de comunicació de referència amb una aposta de programació estimulant, jove i en català.

Enguany, el marc de lliurament del XXVIII premi Ramon Trias Fargas ha estat el Solsonès, a l’Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas. Aquest és l’espai principal que la primera organització política juvenil del país reserva per a la formació, el debat i la trobada de joves d’arreu del país.