Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

RAC1 rep el premi Ramon Trias Fargas atorgat per la Joventut Nacionalista de Catalunya 31/07/2010

Eugeni Sallent, director general de Radiocat XXI, empresa que gestiona RAC1 i RAC105, rep en mans de Jordi Pujol el premi Ramon Trias Fargas

rac1-logoEnguany, el Comitè Executiu Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha volgut donar el premi a RAC1 en reconeixement al seu compromís en defensa dels interessos de Catalunya.

El premi Ramon Trias Fargas reconeix la trajectòria en defensa del país, de la llengua i de la cultura catalanes d’una persona o institució. I enguany, en la seva XXVIII edició, premia RAC1.

El guardó ha coincidit amb el desè aniversari de l’emissora, que ha batut rècords d’audiència entre els oients catalans. En aquest poc temps, RAC1 s’ha convertit en un mitjà de comunicació de referència amb una aposta de programació estimulant, jove i en català.

Enguany, el marc de lliurament del XXVIII premi Ramon Trias Fargas ha estat el Solsonès, a l’Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas. Aquest és l’espai principal que la primera organització política juvenil del país reserva per a la formació, el debat i la trobada de joves d’arreu del país.

  • Tags:
%s1 / %s2