Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

A la venda el #torrorac1, el torró solidari de RAC1 23/12/2015

Torrons-Vicens

A partir d’avui, ja pots comprar el #torrorac1, el torró solidari de RAC1!

Xocolata amb llet, xocolata negra, neules, avellanes, encenalls de taronja confitada, gerds, canyella, mantega de cacao, sucre i sal són els ingredients d’aquest torró solidari ideat entre tres de les més de mil prospotes rebudes dels oients de RAC1 i creat per Torrons Vicens.

El 20 de novembre, l’equip del Versió RAC1 el va presentar durant el programa en directe que van fer des d’Agramunt.

foto_torro

El torró solidari de RAC1 es pot comprar per 7 € a les botigues de Torrons Vicens, als supermercats Alcampo, Caprabo, Carrefour, Condis, El Corte Inglés, Plusfresc de Lleida, Pyrénées Andorra, Sorli Discau, Ametller Origen i a vicens.com.

horizontal cat horizontal cat CONDIS LOGO Pyrenees
logo_plusfresc sorli_mitja Supermercado Corte Ingles Ametller

Tots els beneficis obtinguts de la venda del #torrorac1 es destinen íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament a la investigació de les malalties minoritàries, que afecten 1 de cada 4 infants atesos cada dia en aquest hospital.

La fórmula final d’aquest torró solidari es va escollir durant la trobada del  jurat el passat mes d’octubre, al restaurant Tickets de Barcelona, on hi eren Àngel Velasco, director de Torrons Vicens, el xef i empresari Albert Adrià, el Sr. Marcel·lí, del Versió RAC1, Xavier Pérez Esquerdo, de La segona hora, Eduard Pujol, director de RAC1, i Emma Martínez Vernis, directora de màrqueting de RAC1.

Allà s’hi va fer primer tast dels torrons que Torrons Vicens va crear a partir de les propostes més repetides i suggerides pels oients. Tot dirigit per David Gil Rovira, cap de producció i creativitat de pastisseria dels restaurants del grup elBarri.

81_Banner_3

Programa emès el 20 de novembre de 2015 des d’Agramunt

Fotos: Marc Alà

  • Tags:
%s1 / %s2