Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

A partir del 25 de juliol, estiu a RAC1 05/07/2016

Xavi Rocamora i Marina Romero (‘Versió RAC1’) s’afegeixen a Jordi Armenteras (‘El món a RAC1’) i Laura Rosel (‘Via lliure’) com a veus d’estiu de RAC1.

RAC1 comença el 25 de juliol la programació d’estiu, mantenint els principals eixos de l’emissora: El món a RAC1, el Versió RAC1 i el Via lliure.

El ‘Barça en xancletes’ arrencarà el 30 de juliol contra el Celtic de Glasgow.

estiu_XXSS_tots

Jordi Armenteras repeteix a El món a RAC1 (de 7 a 12 h). Armenteras ha estat durant vuit anys el delegat de RAC1 a Madrid i una de les veus més conegudes de l’emissora. Es va incorporar el setembre passat a la sotsedició del No ho sé, amb Joan Maria Pou. És el segon estiu que dirigirà i presentarà El món.

Xavi Rocamora i Marina Romero es posen al capdavant del Versió RAC1 (de 16 a 19 h). Rocamora torna a la ràdio després de ser la cara més popular de Barça TV els últims deu anys, amb programes com El marcador. Romero torna a protagonitzar l’estiu després de dirigir i presentar l’any passat País km 0 a la Xarxa, amb 45 programes des de 45 pobles de Catalunya.

Els caps de setmana, Laura Rosel serà la directora i presentadora del Via lliure (dissabtes i diumenges de 9 a 14 h). És un canvi de registre perquè Rosel presenta diàriament l’informatiu 14/15 de RAC1.

Tots quatre coincideixen que “la ràdio és companyia” i que “si fem ràdio és per passar-ho bé, nosaltres i els oients”.

Els esports dedicaran atenció a les transmissions de la pretemporada del FC Barcelona, que com els últims anys serà amb xancletes mentre no comenci la temporada oficial (El Barça en xancletes). A banda de l’estrena de l’equip contra el Celtic de Glasgow, hi haurà els partits contra el Leicester el 3 d’agost i contra el Liverpool el 6 d’agost, el Trofeu Gamper el 10 agost i la Supercopa el 13 i el 16 d’agost. A més, del 5 al 21 d’agost, el 100 metres amplia horari, fins a les 3 de la tarda, amb motiu dels Jocs Olímpics de Rio.

Finalment, la informació manté les dues cites diàries a les dues del migdia, amb el 14/15, i al vespre, amb el No ho sé amb Víctor Vives.

Laura-Rosel-Xavi-Rocamora-i-Marina-Romero

  • Tags:
%s1 / %s2