El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

El torró solidari de RAC1 i Torrons Vicens recapta 120.264 €

A principis de temporada, RAC1 va idear una campanya solidària per crear conjuntament amb Torrons Vicens el torró solidari de RAC1.

Amb la venda d’aquest torró solidari, el #torrorac1, s’han aconseguit recaptar 120.264 € en menys de dos mesos.

Aquests beneficis es destinen íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament al projecte encarregat de l’estudi dels biotransmissors en malalties neurològiques pediàtriques greus. Gràcies a aquesta recaptació es garanteix el finançament d’aquesta investigació dos anys més.

Les malalties minoritàries afecten 1 de cada 4 infants atesos cada dia en aquest hospital.

Avui, Torrons Vicens ha fet el lliurament oficial del xec solidari de 120.264 € en un acte institucional amb els següents assistents: Manel del Castillo (director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona), Àngel Velasco (pare) i Àngel Velasco (fill) (propietaris de Torrons Vicens), Xavier de Pol (director d’Audiovisuals del Grup Godó), Maria Josep Planas (directora de Planificació i Experiència de Pacient), Emma Martínez i Vernis (directora de Màrqueting de RAC1), el Sr. Marcel·lí Virgili (guionista i col·laborador del Versió RAC1) i Xavier Pérez Esquerdo (integrant de l’equip de La segona hora).

La Dra. Àngels García Cazorla, investigadora de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha explicat als assistents el projecte d’investigació dels biotransmissors en malalties neurològiques pediàtriques greus i tot l’estudi que serà possible continuar gràcies a la donació del xec.

Durant el mes d'octubre, RAC1 va fer una convocatòria perquè els oients proposessin receptes i ingredients per crear el #torrorac1.

Amb l'ajuda de les més de mil propostes rebudes dels oients de l'emissora i Torrons Vicens, es va crear el #torrorac1, el torró solidari d’aquestes festes de Nadal.

La fórmula final es va escollir el 30 d'octubre de 2015. Va ser en una trobada del jurat al restaurant Tickets de Barcelona. Hi van participar Àngel Velasco, el xef i empresari Albert Adrià, Marcel·lí Virgili, Xavier Pérez Esquerdo, Eduard Pujol, director de RAC1, i Emma Martínez i Vernis. Tot dirigit per David Gil Rovira, cap de Producció i Creativitat de Pastisseria dels restaurants del grup elBarri.

El torró solidari de RAC1 està fet de xocolata amb llet, xocolata negra, neules, avellanes, encenalls de taronja confitada, gerds, canyella, mantega de cacau, sucre i sal.

El preu del torró és de 7 € i encara es pot trobar als punts de venda de Torrons Vicens, fins a esgotar-ne les existències.

El torró es va posar a la venda el 20 de novembre de 2015, després de la seva presentació oficial amb el Versió RAC1, de Toni Clapés, des d’Agramunt.

Els 120.264 € en menys de dos mesos.Tots els diners es continuaran destinant a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona fins al 31 de desembre de 2016.

[gallery id="11612" link="file" columns="4"]

undefined
undefined
undefined