Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

Gran èxit de la presentació de la nova temporada de RAC1 al Liceu

Foto:Roser Vilallonga

RAC1 ha presentat la nova temporada davant de més 1.500 oients que han gaudit de l’espectacle des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Jordi Armenteras, editor d’El món a RAC1 durant l’estiu, ha presentat els protagonistes del nou curs: Jordi Basté, Toni Clapés, els Òscars, Quim Morales, Joan Maria Pou, Xavi Bundó, Jordi Margarit, Elisenda Camps, Raül Llimós, Aleix Parisé, Dani Senabre, Laura Rosel i Jordi Beltran, Xavi Puig i Jaume Mullor, entre d’altres. A més, tots els assistents han gaudit de les actuacions d’Els Amics de les Arts, Teràpia de Shock, Marina BBFace & The Beatroots, Gertrudis, Núria Graham i Adam Giles Levy.

Novetats a l’antena de RAC1

En la temporada 2015-16, Jordi Basté continua liderant El món a RAC1, que manté la fórmula de l’èxit i incorpora Guillem Terribas i Marc Artigau, per aprendre a gaudir amb la lectura, i els consells gastronòmics de Cristina Jolonch, així com la crítica musical de Jordi Bianciotto i Esteban Linés.

Toni Clapés continuarà al capdavant de les tardes, mirant de mantenir controlats una temporada més els muppets de l’equip del Versió RAC1. La competència, dels Òscars, traurà a passejar els mítics personatges i la seva particular visió de l’actualitat. La segona hora, de Quim Morales, completarà els migdies més salvatges amb treballs d’investigació que fan riure i ens informarà de què està passant a l’upper Diagonal. Elisenda Camps i l’equip del Tot és possible es continuen posant, de 14.30 a 16 h, al servei de l’audiència per resoldre dubtes de tota mena i donar consells per cuidar-nos per dins i per fora.

Entre les novetats de la temporada 2015-16, hi destaquen la incorporació de Joan Maria Pou com a director del No ho sé, l'informatiu de la nit de RAC1, emès de dilluns a divendres de 21 a 23 h. Combinant-ho, esclar, amb la narració de tots els partits amb El Barça juga a RAC1.

En àmbit esportiu, Aleix Parisé agafa les regnes del Primer toc, que fins ara havia estat dirigit i presentat per l'actual cap d'Esports de RAC1, Raül Llimós, que també dirigirà i editarà per segona temporada l’Ultraesports, els diumenges de 15 a 16 h. Albert Bassas s’incorpora al capdavant de l’informatiu esportiu dels migdies, als 100 metres, cada dia de 14.15 a 14.30 h.

A més, es reestructura la programació del cap de setmana. Els dissabtes i diumenges, el Via lliure, amb Xavi Bundó, enguany s'emetrà de 8 a 12 h i prendrà un caire més informatiu durant les dues primeres hores del programa. I La primera pedra, de Jordi Margarit, es parteix en dos per llevar-nos els caps de setmana, amb La primera pedra del cafè amb llet, de 6 a 8 h, i de 12 a 14 h, La primera pedra del vermut 3.0. També s'incorpora a l'antena dels dissabtes, de 15 a 16 h, un programa de cuina, Amb molt de gust, presentat i dirigit per Emma Aixalà.

Podeu descarregar-vos el dossier de la programació 2015-16 de RAC1 en aquest enllaç: http://bit.ly/1iew7to

[gallery id="10948" link="file" columns="5" orderby="title"]

Fotos:Cristina Gaggioli

undefined