La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

La cursa de RAC1, la més multitudinària de la història de Girona

Avui RAC1 ha fet història amb els més 4.054 oients inscrits a la segona edició de La cursa de RAC1 celebrada a Girona.

A les 9.30 h, el Parc de la Devesa estava ple de gom a gom. Els oients participants a la cursa i els seus acompanyants omplien la zona de sortida.

[gallery id="12305" link="file" columns="5" orderby="title"]

La música i els animadors han fet que, petits i grans es preparessin per córrer els 5 km de recorregut pels carrers del Barri Vell de Girona.

A les 10 h en punt, Eduard Pujol, director de RAC1, ha donat l'ordre de començar la cursa disparant un tret enlaire. Ho ha fet des de la tarima de sortida, on estaven també l’alcadessa de Girona Marta Madrenas, la Regidora d’Educació i Esports Isabel Muradàs, el director general d’Audiovisuals del Grup Godó Xavi De Pol i el periodista gironí Jordi Bosch.

La sortida ha estat al Parc de la Devesa, ha enfilat cap al carrer del Pont de la Barca, el Camí de la Font de l’Abat, avinguda de França, el Pont de Pedret, la Ronda del Pedret, el carrer Jaume Pons Martí, la plaça Sant Feliu, el carrer dels Calderers, el carrer de les Ballesteries, el carrer de la Cort Reial, el carrer dels Ciutadans, la plaça del Vi, el Pont de Pedra, continuarà per la Gran Via de Jaume I, l’avinguda Ramon Folch, la rotonda del Rellotge, el carrer Berenguer Carnicer, acabant de nou al Parc de la Devesa. Allà mateix hi havia la zona d’avituallament i l'escenari de premiació.

Els primers classificats de cada categoria amb Roger Roca, Just Sociats, Manuel Ceba de la categoria masculina i Jes Bonet, Laurence Prigent i Alba Batlle de la femenina, han rebut els trofeus de la mà de les autoritats gironines i de RAC1, d’editors de RAC1 i també de patrocinadors (Mizuno, CaixaBank, Fiatc Assegurances, Noel Alimentària, Kyrocream i Maset del Lleó) i col·laboradors (Torrons Vicens, Vista Óptica, Ricola, Soria Natural, Isostar, Veri, Casa Ametller, Quely i Wala) de la cursa.

La cursa ha mogut més de 300 persones que han fet possible l’organització i coordinació de la cursa, entre personal especialitzat i Voluntaris 2000, encapçalada per Gaudium Sports Barcelona.

undefined