Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

Més de 6.000 persones participen a la cursa dels 15 anys de RAC1

La cursa dels 15 anys de RAC1 ha estat un èxit absolut amb més de 5.000 corredors

A les 8.30 h la zona de sortida, situada al carrer Comte d'Urgell de Barcelona, entre els carrers Londres i Buenos Aires, era una festa.

La música i els animadors han fet que petits i grans es traiessin la son de les orelles i es preparessin per recórrer els 5 km de la cursa que RAC1 ha muntat per celebrar els 15 anys de l’emissora.

A les 9 h en punt, Eduard Pujol, director de RAC1, i Jordi Margarit, director de La primera pedra de RAC1, han donat el tret de sortida a la cursa.

Els 5.000 participants han sortit cap a la travessera de Les Corts i han passat per dins del Camp Nou, per després enfilar-se cap al lateral dret de l'avinguda Diagonal i recórrer l'últim tram fins a l'avinguda Sarrià amb l'avinguda Josep Tarradellas, on estava situada la meta. Allà mateix hi havia la zona d’avituallament i l'escenari de premiació.

L'equip del Via lliure amb Xavi Bundó ha dedicat tot el programa d'avui a la cursa i a parlar amb els seus protagonistes, amb atletes professionals, amb treballadors de RAC1 que l'han corregut. Joan Maria Pou i Gerard Romero han estat els responsables de RAC1 de transmetre l'arribada a peu de carrer amb la col·laboració d'Alberto Montenegro i el desplegament de Sònia Gelmà, Jordi Armenteras i Jordi Costa.

Els primers classificats de cada categoria han rebut els trofeus de la mà d’editors de RAC1 i també de patrocinadors (Parlem, Noel Alimentària, CaixaBank, Fiatc Assegurances, Kyrocream, Mizuno i El Corte Inglés) i col·laboradors de la cursa (Torrons Vicens, Ricola, Gatorade, Veri, Casa Ametller i l'Ajuntament de Barcelona).

Les xarxes socials també han bollit amb l’etiqueta #cursarac1, abans, durant i després de la cursa.

L'esdeveniment ha estat possible també gràcies a l’organització i coordinació de més de 300 persones, entre personal especialitzat de Gaudium Sports Barcelona i l'ajuda de Voluntaris 2000.

Podeu consultar la classificació dels participants a http://resultats.championchip.cat/resultats/la-cursa-de-rac1

[gallery id="10381" link="file" columns="4"]

undefined