Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

Presentació de la temporada 2016-17 de RAC1 des de PortAventura 02/09/2016

 • Un fenomen. RAC1, líder, innova per marcar nous rècords d’audiència.
 • Inconformista. RAC1 afina el producte i s’adequa als nous hàbits i consums, tot i els rècords d’audiència i de share de l’última onada d’EGM
 • La columna vertebral. Al lideratge d’El món a RAC1 en actualitat, de La competència i La segona hora en humor, i del Versió RAC1 en entreteniment, s’hi afegeix la ràdio personal d’Albert Om, amb Islàndia.
 • Els esports incorporen noves veus, nous horaris i nous lideratges. El Barça juga a RAC1 arribarà a la transmissió número 1.000.
 • Roger Saperas dirigirà el nou Tu diràs, que començarà abans, a dos quarts d’onze de la nit i s’allargarà fins a la una de la matinada.
 • El cap de setmana, Xavi Bundó amplia el Via lliure per davant i per darrere: anirà de set del matí a dues del migdia.

Port_aventura_2016RAC1 ha presentat avui la temporada 2016-2017 davant de més de mig miler d’oients, en una edició especial d’El món a RAC1 a PortAventura World, el parc d’atraccions més gran d’Europa. Els presentadors de RAC1 han explicat les principals novetats de cada programa. Aquesta nova temporada, RAC1 vol ampliar encara més els 242.000 oients de diferència que ara té amb Catalunya Ràdio, i el 43,8% de share que la fan líder imbatible a la xarxa.

Jordi Basté i Toni Clapés es mantenen com el tàndem insuperable de RAC1. Basté, al capdavant d’El món, aquest any complirà la desena temporada amb el magazín líder del matí. Clapés celebrarà el vintè aniversari del Versió, el programa més escoltat de les tardes.

A partir de dilluns, Albert Om torna a la ràdio i ho fa a RAC1. Presentarà Islàndia cada tarda a partir de les 19 h. Albert Om vol acompanyar els oients els vespres de RAC1, explicant què és el que passa a aquesta hora del dia.

Els Òscars, Andreu i Dalmau, continuen al capdavant de La competència, que inaugurarà la vuitena temporada, cada dia a les 12 del migdia. El programa trenca tots els rècords en share: el 60% dels oients que escolten ràdio al migdia els trien a ells. La franja d’humor la continua La segona hora, amb Quim Morales i companyia, en aquest cas amb la novena temporada.

L’equip d’Esports arrenca el curs amb energies renovades. A migdia, el Primer toc, de 14.15 a 15 h, un informatiu esportiu amb Raül Llimós.

I Roger Saperas serà el nou director del Tu diràs, de 22.30 a 1 h. Xavi Puig i Albert Ferran seran la nova parella del Superdiumenge. A l’equip d’Esports s’hi han incorporat Xavi Rocamora, Edgar Fornós i Marta Ramon.

Joan Maria Pou continua editant el No ho sé, que a partir d’ara començarà a les 20.30 h, i es manté al capdavant de les transmissions d’El Barça juga a RAC1, que aquesta temporada celebrarà l’emissió número 1.000. La informació de RAC1 es completa cada migdia amb l’informatiu 14/15, a les 14 h amb Laura Rosel.

Xavi Bundó i el Via lliure amplien els caps de setmana la informació i l’entreteniment. El programa començarà aquest any una hora abans, a les 7 h, i continuarà fins a les 14 h.

L’Elisenda Camps i l’equip del Tot és possible resoldran els dubtes de l’audiència cada tarda de 15 a 16 h.

Els caps de setmana, RAC1 estrena la nova La primera pedra, a les 6 del matí amb Noemí Polls. Els dissabtes a les 15 h, el programa de cuina Amb molt de gust, presentat per Emma Aixalà; els diumenges, l’Ultraesports, amb Raül Llimós, i les matinades del cap de setmana amb Misteris, de Sebastià d’Arbó, completen la graella de RAC1.

Declaracions d’alguns dels editors de RAC1:

 • Jordi Basté diu: “Entre les novetats, farem un espai que es dirà ‘La revolta dels pares’, en què es parlarà de la relació entre les noves tecnologies, els joves i els pares”. També ha dit que “les seccions del programa s’adaptaran a l’actualitat”. I que “Nacho de Sanahuja farà cada dia una piulada de la tertúlia”.
 • Toni Clapés ha avançat que “els divendres, el públic que ens vingui a veure no portarà berenar, els hi donarem nosaltres”.
 • Albert Om diu que té “l’anaconda” d’abans de tornar dilluns que ve. “A les 7 de la tarda volem fer un programa per acompanyar la gent”, ha explicat.
 • Joan Maria Pou diu: “Es preveu un final d’any mogudet i distret” i ha afegit que s’avança l’inici del programa a dos quarts d’onze, afegeix “Comencem a evolucionar amb la reforma horària”.


Aquesta és la graella de la temporada 2016-17

 • Tags:
%s1 / %s2