Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/100903_baste.mp3 Descarrega-te'l RAC1, amb més oients que mai, torna amb la fórmula de l’èxit 03/09/2010

nova_temporadaDilluns, 6 de setembre, RAC1 estrena la nova temporada 2010-2011

Jordi Basté, Toni Clapés, els Òscars (l’Òscar Dalmau i l’Òscar Andreu), Raül Llimós, Joan Maria Pou i tota la gent de RAC1 tornen per consolidar RAC1 com a referència d’entreteniment, d’informació i de seguiment del dia a dia del Barça i l’Espanyol.

IMG_0251

Informació i opinió en un any d’eleccions.

RAC1 aposta per l’opinió i la potencia a El món a RAC1 de Jordi Basté. El programa adapta el seu format als nous canals d’accés a la informació. És per això, que a les vuit del matí estrenarà dues hores amb més opinió i més interacció.

A més, RAC1 tornarà a ser la referència en el camí cap a les eleccions al Parlament. Aquest setembre torna el Racòmetre, el baròmetre d’opinió que marcarà el ritme de la vida política del país, presentant una sèrie de fotografies molt precises sobre els moviments i les tendències de l’opinió pública, prèvies a la pròxima jornada electoral.

Més líders en l’esport.

Els esports de RAC1 es renoven. Raül Llimós és el nou cap d’Esports i cada tarda continuarà conduint el Primer toc.

Joan Maria Pou es manté al capdavant del Tu diràs -cada nit a les 11 h-, però assumeix la direcció de les transmissions del Barça. A partir d’ara, a banda de la narració, en Joan Maria Pou liderarà l’equip d’El Barça juga a RAC1 abans, durant i després de cada partit.

Els col·laboradors de RAC1 també són líders.

S’afegeixen a Quim Monzó, Pilar Rahola, Xavier Sala i Martín, Jordi Bosch, Josep Lluís Merlos, Màrius Carol, Julio Salinas, Albert Ferrer i Ernest Folch nous tertulians com Francesc Marc-Álvaro, Marina Llansana i Arturo San Agustín. A més, de la col·laboració especial de José María García per consolidar RAC1 com el gran espai públic de l’opinió i el debat.

  • ‘El món a RAC1’, amb Jordi Basté

Jordi Basté de 6 a 12 h del matí obre la nova temporada de RAC1 reforçant l’equip d’opinadors i col·laboradors. La tercera temporada de Jordi Basté al capdavant d’El món a RAC1 tindrà, com a eixos fonamentals, més actualitat, més proximitat, més reflexió i, sobretot, més diversió.

Entre les novetats més destacades, es troba la col·laboració mensual del periodista José María García, que torna a la ràdio de la mà de RAC1, on repassarà l’actualitat amb Jordi Basté. També, s’incorporen a “El perquè de tot plegat”,  Francesc Marc Álvaro, Marina Llansana i Susana Gallardo.

  • ‘La competència’, amb els ‘Òscars’; Òscar Dalmau i Òscar Andreu

Òscar Dalmau i Òscar Andreu seran els encarregats cada dia de 12 a 13 h de posar de molt bon humor tots els oients de RAC1.

Aquesta temporada tampoc caldrà moure’s de RAC1 per escoltar “la competència”.

Ara bé, si espereu una segona temporada amb grans sorpreses, girs inesperats de guió, animació en 3D i nus integrals, La competència no és el vostre programa.

  • ‘La segona hora’, amb Quim Morales

La segona hora, el programa líder en la seva franja que presenta Quim Morales, és l’espai que genera polèmica, dubte, transgressió i estupor a parts iguals, i torna després d’un any d’èxits.

No hi ha res que La segona hora no pugui investigar per arribar a les conclusions més insòlites i pertorbadores. Per aquest motiu La segona hora és l’equip d’investigació que fa riure… en tots els sentits.


  • ‘Tot és possible’, amb Elisenda Camps

De dilluns a divendres durant una hora i mitja a les 14.30 h, Elisenda Camps presenta el magazín de servei de RAC1. Al Tot és possible, cada dia, cap pregunta sense resposta.

Magda Carles, Montse Guals, Núria Esponellà, Mireia Carbó, Fermí Arias, Ricard Adán, Carles Herrera i Xevi Bech de Careda formaran part de l’equip de col·laboradors del Tot és possible.

  • ‘Versió RAC1’, amb Toni Clapés

Torna el Versió RAC1 en la seva cinquena temporada amb Toni Clapés i el senyor Marcel·lí com cada temporada.

Asseguren que seguiran amb la línia habitual de bon humor i actualitat amb algunes novetats destacables per a aquesta nova temporada, com l’esperat retorn del Sr. Canyelles; una nova secció d’economia, amb professionals de prestigi com Fernando Trias de Bes, Jordi Goula, Santiago Niño Becerra, entre d’altres; una nova secció d’autoajuda amb la col•laboració del psicòleg Xavier Guix entre d’altres.

ESPORTS

RAC1 manté la fórmula de l’èxit amb els seus dos programes principals: el Primer toc i el Tu diràs, líders en esports cada vespre i capitanejats per Raül Llimós i Joan Maria Pou, respectivament.

El Primer toc i el Tu diràs ens oferiran les millors tertúlies del panorama esportiu català. Aquesta nova temporada tindrem tertulians de la talla de Julio Salinas, Chapi Ferrer, Ángel Morales, Joan Josep Pallàs, Pitu Abril, etc.; noves seccions amb Mònica Planas i David Carabén.

La programació esportiva de RAC1 es completa amb l’informatiu d’esports d’un quart d’hora, el 100 metres, que continuarà cada dia, de dilluns a diumenge, enguany conduït per l’Aleix Parisé.

El programa La Lliga es juga a RAC1, els diumenges amb Xavi Puig i Jaume Mullor, amb una atenció especial a les curses de la Fórmula 1 i del Mundial de Motociclisme amb El motor a RAC1, i les narracions, com sempre, d’El Barça juga a RAC1 i L’Espanyol juga a RAC1.

INFORMATIUS

‘14/15’, amb Laura Rosel

A les dues del migdia, tota l’actualitat en quinze minuts per posar-se al dia. Seguint l’aposta de RAC1 per la informació, el 14/15 s’emetrà de dilluns a diumenge, prioritzant les connexions amb l’escenari de la notícia.

La nit a RAC1, amb Xavi Freixes

Xavi Freixes conduirà, per segon any consecutiu, el programa informatiu La nit a RAC1, de dilluns a divendres de 21 a 23 h.

Dues hores d’actualitat i anàlisi sobre tot allò que ha passat durant el dia.

Un programa obert, pedagògic i més participatiu per entendre el perquè de les coses. Els oients podran participar en les tertúlies per poder donar el seu punt de vista.

CAP DE SETMANA

La primera pedra, amb Jordi Margarit

El cap de setmana continua sent un referent radiofònic amb el programa degà de RAC1, La primera pedra, que condueix Jordi Margarit de 6 a 10 del matí. Quatre hores d’actualitat cultural, folklòrica i tradicional, cuina amb “La batalla dels fogons”, música, concursos, comèdies de situació…

La primera pedra continua comptant amb els seus col·laboradors habituals com Ferran Torrent, Josep M. Bachs, la Vicenteta, en Leslie, els cuiners Pedro Saínz i David Beltran, Jaume Arnella, Jordi Maluquer, la Paquita de Can Nassos i en Jordi Joan Alsina.

‘Via lliure’, amb Marta Cailà

Entreteniment, informació i diversió. Dissabtes i diumenges, de 10 a 14 h, el Via lliure estrena la seva desena temporada a RAC1.

I per celebrar-ho, torna carregat de novetats de la mà dels seus col·laboradors, l’Oriol Ripoll, en David Escamilla, en Joaquim Valls, la Meritxell Falgueras, en Christian Machío, l’Emma Quadrada, l’Albert Riba, etc.

‘Misteris’, amb Sebastià d’Arbó

El programa Misteris, presentat pel professor Sebastià d’Arbó, és un viatge nocturn a través de les ones pel món desconegut que ens envolta, cercant els aspectes antropològics màgics i els fets misteriosos, enigmes i llegendes de realisme fantàstic que conformen els altres mons i que, no pel fet de ser desconeguts, deixen de ser menys reals i formen part de la nostra existència i teixit cultural.

La presentació oficial de la temporda va anar a càrrec del director de l’emisora Eugeni Sallent i del cap de programes Eduard Pujol

  • Tags:
%s1 / %s2