Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

Xavier Trias: "Les enquestes em diuen que és igual qui es presenti"

Error 500

Error 500

Xavier Trias, candidat de CIU a l’alcaldia de Barcelona, ha dit avui en una entrevista La Nit a RAC1 que:

.- "El que em deixa sorprès és que, a 4 mesos d'unes eleccions, el PSC encara no sàpiga qui presenta i posi en dubte el lideratge de la persona que està exercint com a alcalde."

.- Sobre qui preferiria de contrincant: "És indiferent. Les enquestes em diuen que és igual qui es presenti. Jo crec que hi ha una sensació de que, per molts jocs de mans que hi hagi el que està molt debilitat és la imatge del PSC que porta 33 anys governanat la ciutat i que no està generant il.lusió. No està lligat a les persones."

.- "Jo no li dic que [Tura] no pugui treure un regidor més però el que hi ha és una davallada molt greu del PSC, tenen la marca molt tocada. "

.- "Jo si fés tonteries també acapararia l'interès mediàtic. La gent ens demana ser seriosos, fer les coses ben fetes."

.- Sobre el fet que Tura continuarà empadronada a Mollet: "És un fet insòlit, que Tura no pugui votar, que una persona es presenti i no visqui a la ciutat i ni tingui intenció de fer-ho....és legítim però em deixa perplexe."

.- Sobre l'enquesta filtrada per Europa Press que situa el PSC com a tercera força després de CIU i PP: "Les enquestes que tinc jo no donen això, el que sí és veritat és que pel PP sempre hi ha un vot ocult i normalment treu millor resultat que els sondejos que es fan però no es el cas de les enquestes que tinc jo en aquests moments."

.- "Jo vull un resultat que em situi en una posició cómode. Si en trec 18 o 19 tinc una posició propera a la majoria i em dóna la possibilitat de governar amb una certa comoditat."

.- Sobre la consulta per la independència: "Votaré a favor de però ara no és el moment. Fer això amb un govern municipal que és hostil a això és una equivocació. S'havia de buscar el moment."