Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/100809_Daniel_Zamit.mp3 Descarrega-te'l Zamit: “Les declaracions de Blanco són una irresponsabilitat” 09/08/2010

0910_zamit2Daniel Zamit, portaveu del Sindicat de Controladors aeris, critica que en mig de l’amenaça de vaga el ministre de foment, José Blanco, se’n vagi els toros i que AENA “trenqui les negociacions i se’n vagi de cap de setmana”. Zamit també ha dit que:
“[Les declaracions del ministre José Blanco] em semblen d’una gran irresponsabilitat”

“L’únic que demanem és que seguin a negociar. Tot i així, AENA trenca les negociacions, se’n van de cap de setmana i aquest senyor [José Blanco] se’n va als toros”

“El conflicte es pot resoldre en 10 minuts, si el ministre ens posa un dels convenis dels controladors europeus”

- “Em semblen d’una gran irresponsabilitat [les declaracions del ministre José Blanco].”

- L’únic que demanem és que seguin a negociar. Mentre hi hagi negociació no farem vaga. Tot i així, AENA trenca les negociacions, se’n van de cap de setmana i aquest senyor [José Blanco] se’n va als toros.

- “Esperem que la paciència del Ministeri sigui infinita però que la responsabilitat sigui una cosa més gran.”

- “Nosaltres no volem fer vaga. Volem negociar.”

- “El conflicte es pot resoldre en 10 minuts, si el ministre ens posa un dels convenis dels controladors europeus. [...] Que ens ho posi sobre la taula i ho signem en aquell moment.”

- No els sembla raonable que haguéssim estat asseguts tot el cap de setmana intentant arribar a un acord. AENA no ho ha considerat necessari, i el ministre tampoc, que se n’ha anat a menjar pop i als toros.”

- “Esperem que el ministre faci valer la seva autoritat, que governi, i que faci tornar la gent d’AENA a la mesa de negociació.”

- “El que volen és que fem vaga per dictar-nos un laude, que posi fi a qualsevol mena de negociació.”

  • Tags:
%s1 / %s2