Tu diràs
Ara, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 6 a 7 h
La primera pedra
amb Noemí Polls

‘Tot és possible’ des del Saló bizbarcelona

Dimecres, 1 de juny, amb motiu del saló Bizbarcelona, l’equip del programa Tot és possible amb Elisenda Camps farà un programa especial des del recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Tindrem en directe l'actor, còmic, guionista i dibuixant Joaquín Reyes. Ens parlarà de la conferència "Reinventar-se no és una opció, és necessari", que farà al Biz. També del nou programa de televisió "Feis to feis" que acaba d'estrenar a Cuatro i de l'espectacle "Viejovenes" que, a partir del mes de juny, representarà al Teatre Tívoli de Barcelona.

L'esportista d'elit en proves d'ultrafons, bombera professional, bioquímica, emprenedora i mare de tres fills, Emma Roca, ens farà cinc cèntims de la seva conferència "El valor de l'esforç, la perserverança i el treball en equip".

Ens acostarem a l'"Autohipnosis per a l'èxit. Aprendre a fer servir tot el teu potencial" amb l'speaker motivacional Mikah de Waart.

I parlarem del Programa protocol familiar, una solució específica per a empreses familiars amb l'ajut d'en Fran de la Torre, director del Departament de Consultoria Estratègica i Empresarial de Pimec.

Seguint la seva vocació de servei a l’audiència, el Tot és possible descobriran les propostes, opcions, solucions innovadores, nous plantejaments per a les empreses i projectes emprenedors.

El Bizbarcelona revela solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials.

Mireu al futur amb RAC1.

Ho organtizen la Fira de Barcelona i Bizbarcelona