La competència
Ara, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Versió RAC1 edició 4.000, des del Teatre Coliseum!

El Versió RAC1 de Toni Clapés compleix 4.000 programes i ho celebra amb una edició especial des del Teatre Coliseum de Barcelona. Serà el proper 10 de juny, i comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’exjugador, exentrenador i actual assessor del primer equip del Futbol Club Barcelona, Carles Reixach. La música anirà a càrrec de Sopa de Cabra, el Quartet Mèlt i Please 100% U2. Tampoc hi faltaran Marcel·lí Virgili, Vicenç Martí, el senyor Bohigues i tots els personatges habituals del programa.

Tot plegat, el 10 de juny a partir de les quatre de la tarda i amb més de 1.000 oients convidats.

QUÈ HEU DE FER PER VENIR AL ‘VERSIÓ 4.000’ AL TEATRE COLISEUM? Si voleu acompanyar-nos, només cal que e nvieu un missatge al 25588 amb la paraula clau VERSIO i, sobretot, el vostre nom i cognoms seguit del número de DNI. Als nens més petits de 3 anys no els cal entrada, a la resta sí.

Exemple: VERSIO Josep Martí Garcia 12345678A

  • A partir d'avui s'obre l'SMS, fins a exhaurir localitats. Els qui aconseguiu entrada rebreu un SMS de confirmació abans de dimarts, 7 de juny a les 19 h.

Què faig si he estat un dels guanyadors per assistir al ‘Versió 4.000’?

Si heu estat un dels guanyadors, NO haureu de recollir cap entrada a la ràdio. Haureu d’anar directament al Teatre Coliseum el divendres, 10 de juny. El vostre nom apareixerà a la llista de convidats i hi tindreu accés.

A partir de les 15 h s’obriran les portes del teatre perquè hi accediu.

QUÈ HEU DE FER PER VENIR AL ‘VERSIÓ 4.000’ AL TEATRE COLISEUM?

Preu del missatge: 1,45 € (IVA inclòs).

QUÈ HEU DE FER PER VENIR AL 'VERSIÓ 4.000' AL TEATRE COLISEUM?