Versió RAC1
Ara, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé

Agustí Cordón: "El Mobile World Congress no és un esdeveniment elitista"

agusti-cordon

00:00 24:50
00:00 24:50

El director general de Fira de Barcelona i vicepresident de la World Mobile Capital Barcelona, Agustí Cordón, replica a Ada Colau, candidata de Barcelona en Comú a les municipals del maig, que l’MWC “no és un esdeveniment elitista”, sinó que “dóna oportunitats als joves”. Cordón també entén que l’entrada per al públic general és “cara”, però avisa que “el més important és l’oportunitat que hi ha en aquest congrés”.

Agustí Cordón, director general de Fira de Barcelona i vicepresident de la Mobile World Capital Barcelona, també ha dit que:

- "És una setmana extraordinària. Tot pinta extraordinàriament bé."

- "Crec que anirem per sobre [de la previsió de 90.000 visitants]."

- "És un esdeveniment que omple la ciutat. És una pluja d'activitat econòmica molt important."

- "Tenim un contracte que finalitza el 2018."

- "Més enllà dels contractes, estem molt ocupats perquè l'edició d'aquest any sigui fantàstica i continuï creixent. L'edició del 2006 no té res a veure amb la d'aquest any. La tecnologia és diferent, els mòbils també. Segurament aquestes xifres, aquest impacte econòmic, ens està dient que el Mobile està recollint les tendències d'aquesta economia digital que ens està envaint a tots, i mentre tingui aquest protagonisme, crec que representarà molt bé el sector. I Barcelona, amb Fira i tots els agents, ho està donant tot perquè sigui un èxit durant molts anys."

- "Més enllà dels contractes, el que és important és que el Mobile reculli bé les tendències del sector, que Barcelona faci que les coses funcionin molt bé, que la Fira faci també la seva feina... Que tothom pugui conviure amb aquest esdeveniment tan important i complex, i també centre del món. S'ha de fer tot molt bé perquè tot continuï igual, i el contracte no és el més important."

- "No em sorprèn [que les portades de la premsa espanyola no diguin res del Mobile avui]. El Mobile i el que passi a Barcelona aquests quatre dies és lloc de trobada per a tot el món. Estan passant moltes coses i estarem al primer lloc de les notícies de tot arreu."

- "Que [Mark Zuckerberg] repeteixi es deu a dos motius: que va tenir una molt bona experiència l'any passat i que avui Facebook és més present en dispositius mòbils que a l'entorn d’internet."

- "Tenim un dispositiu tremendament potent. Els taxis estan donant un servei magnífic. Crec que aquesta any funcionarà molt bé."

- "No és un esdeveniment elitista, que només afavoreix uns pocs. Estem davant de molt més. [...] No crec que ningú pugui estar en contra de donar les oportunitats als joves."

- “Potser hi ha gent que té al cap posar en risc les coses que tenen un valor, però trobem tota la complicitat perquè això sigui un èxit, i tenim una col·laboració molt bona. Barcelona sap reaccionar amb les coses que valen la pena.”

- [Sobre el preu de les entrades] "El Mobile és un esdeveniment professional, per fer negocis i contactes. No és tant el preu com el que en treus a canvi. Portar tot això que tenim a Barcelona aquesta setmana és una inversió extraordinària. Entenc que per al públic general és car, però el que és important és entendre l'oportunitat del que hi ha aquí."