El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1

El món a RAC1

El blog d'El món Suscripció al feed RSS

Entrevista d'actualitat

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110223_Jordi_Pujol.mp3 Descarrega-te'l Pujol adverteix que algunes causes del 23-F s’estan repetint 23/02/2011

110223_Jordi_Pujol_portada “La qüestió de les autonomies ha reaparescut. I d’això ens n’hem de defensar”. Malgrat tot, Pujol ha assegurat que “un 23-F avui no és possible”. També ha explicat que el famós “tranquil, Jordi, tranquil”, atribuït al Rei, no es va dir mai.

En l’entrevista a El món a RAC1, Jordi Pujol també ha dit que:

-”El ‘tranquil, jordi, tranquil’, no és l’expressió exacta, però l’esperit de les paraules del rei va ser aquesta”

-”El rei no en sabia res (del cop d’estat)”.

-”Avui un 23-F no és possible. Però el tema de l’autonomies ha reaparescut i malament. I d’això ens n’hem de defensar els catalans”

-”En Suàrez ja em va telefonar i em va dir que tenia un governador militar del qual no m’havia de fiar. I aquest era l’Armada”

-”En aquella època, l’Armada tenia l’esperança que quan plegués el Suàrez el rei el cridés a ell per formar govern. Però no ho va fer, i va cridar Calvo-Sotelo.”

-”Immediatament després del 23F, la mesura més important que es va prendre va ser la LOAPA. I qui va reaccionar contra la LOAPA? El govern de Catalunya”

-”Per sort, en aquella època el TC no era com el d’ara. Era molt més seriós, molt més independent. Avui això no ens hagués passat, però el TC ens va donar la raó”

%s1 / %s2
No hi ha comentaris

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a comentar.