No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
Barça Femení juga a RAC+1
En Directe
Barça Femení juga a RAC+1
Barça vs. Brann
En Directe

D'això se'n diu devoció!

Error 500

Error 500

Els peus de porc desperten passions que semblen no tenir fre. De fet, amb en Fermí Puig hem comprovat com la gent no té por de personalitzar-los, ja sigui amb gambes, patates fregides o foie.

Les receptes dels oients

PEUS DE PORC (DE TOTA LA VIDA) - Rosa

Bullo els peus de porc. Quan estan ben cuits, els deixo que s'assequin. Els enfarino i els passo per la cassola, tot acompanyant-los amb una mica del brou resultant del bull. Els acompanyo amb un sofregit, mongetes del ganxet i fredolics. També s'hi pot afegir una picadeta d'ametlles i una llesqueta de pa fregit.

PEUS DE PORC AMB TOMÀQUET AL FORN- Maria Rosa

Els poso a bullir a l'olla, amb una ceba tallada per la meitat, tomàquet, una fulla de llorer, sal i pebre. S'ha de deixar bullir fins que estiguin cuits. El brou que sobra és el just que es farà servir després, triturat i colat sobre els peus. De fet, els peus de porc, que hem enfarinat i fregit, es col·loquen en una plata per anar al forn, juntament amb un tomàquet que hem fregit a part i una mica d'all i julivert.

PEUS DE PORC AMB FOIE (o FOIE GRAS) - Xavi

Un cop cuits, es desossen els peus. Es farceixen de foie o foie gras. S'emboliquen amb un paper film i es guarden a la nevera per refredar-los. Llavors, es poden tallar en porcions, que s'arrebossen amb farina de galeta, i es fregeixen.

PEUS DE PORC AMB PATATES FREGIDES - Avelina

Es bullen els peus, dels quals se n'extreu l'os gran. Es col·loquen en un plat i, per sobre, es col·loquen patates fregides que hem preparat i una picada d'all cru i tomàquet ratllat.

PEUS DE PORC AMB GAMBES - Laura

Es bullen els peus. Un cop bullits, amb oli calent, s'agafen unes gambes que s'escalfen volta i volta i es retiren. Amb aquest mateix oli, s'afegeix una bona quantitat de ceba, i deixem que el sofregit es vagi fent juntament amb el tomàquet. Quan l'oli/sofregit s'està tornant cremós, s'agafa una botifarra de perol, que es desfà immediatament. Llavors s'incorporen els peus i es cobreixen amb un fumet de peix. Tot plegat queda molt espès i, 3-4 minuts abans de retirar, s'incorporen les gambes. Una recepta impressionant!