Via lliure
Ara, de 7 a 13 h
Via lliure
amb Xavi Bundó
En Directe
I després, de 13 a 16 h
El Barça Femení a RAC1
Barça vs. Chelsea

El desconcert de PaGAGnini

Error 500

Error 500

[flv]http://www.racalacarta.com/video_mon/100120_Pagagnini.flv[/flv]

S’enriuen de la música fent bona música. Fusionant virtuosisme, un humor irreverent i una posada en escena delirant, PaGAGnini fascinen crítica i tota mena de públic des del teatre Romea i l’estudi de Rac1.

De l’humor gestual de la companyia madrilenya Yllana i del virtuosisme del violí d’Ara Malikian va néixer PaGAGnini, un aparent concert de quartet de corda que es desmelena esbojarradament. Aquest dimecres ens han acompanyat els integrants de l’espectacle, els músics Ara Malikian, Eduardo Ortega, Fernando Clemente i Gartxot Ortiz.

Modestos, no volen qualificar d’èxit el fet de reestrenar l’espectacle al teatre Romea en menys d’un any i expliquen que si han tornat a Barcelona és perquè en tenien ganes.

En tot cas, hem aprofitat per convidar-los a tocar i, tot i l’absència d’un, la corda trencada de l’altre i la mà embenada d’un tercer, els músics de PaGAGnini han demostrat la seva capacitat d’improvització i habilitat a l’hora de fusionar diferents estils musicals interpretant un Cànon de Pachelbel que ha acabat transformant-se en un engrescador tema country.