La competència
Ara, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Els jugadors prenien suplements energètics amb Mourinho al Barça

ramon-segura

00:00 06:13
00:00 06:13

El Dr. Ramon Segura, catedràtic emèrit de la UB i assessor del Barça en nutrició, ha desmentit que els batuts que es prenen els jugadors del primer equip sigui dopatge. "Els controls antidopatge no tenen res a veure amb l'alimentació. És com si em diguessin que prendre sucre constitueix un element de dopatge".

El Dr. Ramon Segura, catedràtic emèrit de la UB i assessor del Barça en nutrició, també ha dit que:

- "Els jugadors, després d'un esforç, tenen [...] un desgast energètic. [...] Es tracta de recuperar-lo al més aviat possible."

- "Si aquests senyors del Madrid que diuen això no en saben, de fisiologia, és problema seu."

- "Els experts en nutrició esportiva sabem que el moment ideal perquè el cos es recuperi és [...] immediatament en acabar el partit."

- "En aquests batuts, hi ha [...] glucosa. [...] Tenen hidrats de carboni, [...] proteïnes [...] i [...] vitamines. [...] No té cap secret, és una simple aplicació de la fisiologia."

- "Els controls antidopatge no tenen res a veure amb l'alimentació. [...] És com si em diguessin que prendre sucre constitueix un element de dopatge."

- "Mourinho [...] va ser testimoni de com van introduir aquests suplements, aquesta racionalització en l'alimentació, en l'època de Van Gaal, quan estava d'ajudant."

ramon-segura-1

00:00 00:26
00:00 00:26

ramon-segura-2

00:00 00:15
00:00 00:15