El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1

El món a RAC1

El blog d'El món Suscripció al feed RSS

Entrevista

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/100521_Andrew_Divoff.mp3 Descarrega-te'l “Em sento català, fins i tot he cantat Havaneres a Calella!” 21/05/2010

100521_Divoff_0

Parla català, se sent català i fins i tot havia cantat havaneres a Calella de Palafruguell. Aquest divendres hem conversat amb l’actor nord-americà d’origen veneçolà Andrew Divoff, conegut per interpretar el personatge de Mikhail Bakunin a Lost. “No tinc ni idea com acaba la sèrie”, ha assegurat.

Aquest diumenge s’emet el darrer capítol de Lost.  Coincidint amb el final de la sèrie hem parlat amb un dels seus personatges més emblemàtics, Mikhail, un rus solitari que és l’últim membre viu a la la illa de la Iniciativa Dharma. Andrew Divoff ens ha descobert que és un fan de Catalunya, on va viure del 1973 al 1977.  L’actor té amics que considera “família” a Vilassar de Mar. El seu amor per la Costa Brava el va portar a treballar de guia turístic.

Divoff és un dels personatges més estranys de Lost, la sèrie americana que acaba aquest diumenge, de matinada. Tot i reconèixer que no segueix la sèrie actualment, diu que manté contacte amb els principals protagonistes, i que no sap com acaba la sèrie. Llàstima! Tot i així té anècdotes molt bones del rodatge a Hawaii.

L’actor té una llarga trajectòria, i ha participat en sèries com El equipo A o McGyver,  i en centenars de pel·lícules com Air Force One, La caça de l’octubre roig o Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal, o la producció catalana Faust.  L’Andrew Divoff ens ha promès visitar-nos si ve a Barcelona.

En una altra vessant, Divoff ha demanat que es difongués la feina de la Fundació Catalana per l’ELA. Podreu trobar més informació a www.elacat.org.

%s1 / %s2
3 comentaris

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a comentar.

 • surfzone el 21 de maig de 2010

  Increïble… hauríem d’agafar aquest home i fer-lo fill predilecte de Catalunya. No entenc com pot haver-hi gent que no aprèn el català vivint mitja vida (o tota) aquí… no hi ha com no voler fer cap esforç!

 • azmy el 21 de maig de 2010

  M’ha encantat saber que aquest home a més de saber català, és d’origen veneçolà.
  Sóc veneçolana i tinc 4 anys vivint a Catalunya, i amb tot just 2 mesos després d’haver arribat, tenia el meu dossier amb les paraules anotades en català per a anar familiaritzant-me amb l’idioma, abans d’inscriure’m en els cursos del CPNL.
  Sempre he considerat que al país on un va ha d’aprendre el seu idioma i conèixer els seus costums, com mínim.
  Salutacions!

 • anna122 el 29 de desembre de 2010

  Hola a tots!

  Us informo que s’estan sortejant dues entrades pel concert de presentació del nou disc de Els Cremats “Què ens està passant!” que tindrà lloc el dia 18 de gener de 2011 a la sala Luz de Gas de Barcelona.

  Us deixo l’enllaç per participar-hi: http://www.portalmundos.com/el-dia-180111-concierto-de-els-cremats-en-la-sala-luz-de-gas-de-barcelona-sorteo-de-2-entradas-del-291210-al-090111/