El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Desxifrant el futbol a la televisió

roures

00:00 21:53
00:00 21:53

Jaume Roures, soci fundador de Mediapro, ens ha explicat com veurem el futbol a la televisió les properes tres temporades després del nou repartiment de drets televisius. Mediapro suma 8 nous partits de Lliga cada jornada, que fins ara eren de Movistar Plus, i la plataforma de Telefónica manté 'el partidazo'. Roures avança que tenen la intenció de difondre la Lliga a través d'un canal de la TDT".Jaume Roures també ha dit que:

- Sobre si el repartiment de drets televisius de futbol pot reobrir la negociació entre Mediapro i Movistar Plus: “El mes de maig ho vull deixar tancat, en un sentit o un altre”.

- “Tenim plataforma i tenim la intenció de mirar de difondre la Lliga a través d’un canal de la TDT perquè ara la situació ens ho podria permetre”.

- “El mes de maig volem tancar l’assumpte cap a una direcció o cap a una altra”.

- “Nosaltres estem disposats a negociar i és que nosaltres ens guanyem la vida negociant”.

- “La Champions també es pot veure a YouTube. En aquest país hi ha cinc milions de televisors amb ‘smart tv’ que tenen accés a YouTube. Qui vulgui veure la Champions la pot veure sense cap cosa molt complicada”.

- Sobre l’opció YouTube: “Hem obert una nova finestra de difusió del futbol al món i té la seva importància”.

- Sobre la possible eliminació del Reial Madrid a la Copa del Rei per alineació indeguda: “Seria un greu problema per a la difusió internacional de la Copa. En un univers de dos mil milions de persones, que hi sigui o no el Reial Madrid, lògicament afecta. La imatge de la Lliga internacionalment queda afectada”

- “Un dels equips tops queda fora per un error burocràtic d’algú. Podrien haver hagut dos clàssics que no hi seran. Això internacionalment té molta repercussió”.