No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé

Albert Om torna a RAC1

albert-om

00:00 14:24
00:00 14:24

Després de dotze anys, Albert Om tornarà a RAC1 amb un programa diari a partir del setembre. El periodista es proposa “marcar un trencament a la jornada” amb un espai “d’històries i persones” a les 7 de la tarda. La secció setmanal al No ho sé de Joan M. Pou ha estat clau per a aquest retorn: “M'ha ajudat molt a entendre que em venia molt de gust tornar a fer ràdio”.

Albert Om, periodista, també ha dit que:

- "Quan RAC1 va començar l'1 de maig del 2000 jo vaig fer fins a l'estiu el programa Dies tontos, que entre setmana el feia el Ramon Pellicer. I a partir del setembre vaig fer L'hora del pati durant quatre temporades."

- "Vaig marxar de RAC1 el juliol del 2004, després d'haver fet 968 programes."

- "Em sento periodista, una persona curiosa."

- "M'agrada molt explicar històries i escoltar-les."

- "Estic molt content i em fa molta il·lusió [tornar a RAC1 a fer un programa dotze anys després]."

- "Em fa il·lusió tornar a casa. Tinc moltes ganes de fer ràdio i fer-la en una franja que m'agrada molt."

- "Faré programa a les 7 de la tarda, després del Clapés i abans del Pou."

- "A les 7 molta gent acaba la jornada laboral. És el gran moment del dia. La meva proposta és acabar la jornada informativa també. Marcar un trencament. És aquell moment del dia en què sembla que el dia ja s'acaba però encara poden passar moltes coses, i segurament algunes de les millors, perquè és el moment del dia que te'l dediques a tu. És fer un viatge radiofònic que acompanya el viatge de molts oients, de 7 a quarts de 9, que va amunt i avall i torna cap a casa."

- "Durant aquest temps he tingut altres ofertes radiofòniques i televisives. Tenia més ganes de fer ràdio que de fer tele. Ens hem entès molt ràpidament amb el director de RAC1, Eduard Pujol."

- "Tenim idees per al nom, però encara no és definitiu."

- "No serà un informatiu. No serà un programa d'esports. Parlarem d'històries, de persones, de vida, de carrer, que aparegui gent que no apareix durant el dia, fer un programa amb ritme, humà, proper, amb molta participació."

- "Em fa il·lusió, però a la vegada estic cagat de por. No té res a veure la ràdio que vaig deixar el 2004 amb la ràdio del 2016."

- "La ràdio amb dotze anys ha canviat molt."

- "Sí, [la idea de fer un programa a les 7 de la tarda és meva]. Penso que els bioritmes d'aquella hora demanen una cosa diferent."

- "Tinc la sensació que hi pot haver una nova manera de tractar aquella franja."

- "[La secció dels dilluns al programa d'en Joan M. Pou amb la Cristina Puig] m'ha ajudat molt a entendre que em venia molt de gust tornar a fer ràdio, de posar-me davant d'un micròfon i explicar històries."