El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Barça-Madrid a les 12h?

jaume-roures

00:00 22:57
00:00 22:57

El president de Mediapro, Jaume Roures, assegura que "els clubs s'estan plantejant seriosament per aquest temporada" disputar més partits el migdia i reconeix que li agradaria que "el clàssic Barça-Madrid del 27 d'octubre es jugués a les 12 h". Roures ha avançat que el primer dels clàssics, el de la jornada 10 al Camp Nou, es veurà a Gol T.

El president de Mediapro, Jaume Roures, també ha dit:

- “Amb Gol T es podrà veure tota la pretemporada del Barça, Reial Madrid, València, Bayern, Manchester, Chelsea... També la Lliga, Copa i els 64 partits del Mundial de futbol.”

- “A Gol T veurem el clàssic de la jornada 10. El del 27 d’octubre al Camp Nou. L’altra el farà Canal Plus.”

- “La Lliga i els clubs es plantegen com poden ampliar horitzons i per fer-ho has de jugar amb horaris com les 16 h i les 12 h de manera sistemàtica.”

- Sobre la possibilitat de veure més partits a les 12 h: “Els clubs s’ho estan plantejant seriosament per aquesta temporada. Veurem quin és el resultat final.”

- “En última instància el beneficiat seria la televisió, els primers beneficiats serien els clubs.”

- “Els mercats asiàtics són els més importants avui en dia. La Lliga espanyola té un paper de primer ordre i és aquí on la Lliga té problemes de presència.”

- “Els països asiàtics no tenen equips locals i les seves referències són Anglaterra i els seus equips. Això a poc a poc ha anat canviant.”

- “Els millors horaris per aquests mercats asiàtics seria jugar a les 12 h i a les 16 h.”

- “El Barça-Getafe de la temporada passada es va jugar a les 12 h. L'estadi estava ple i les audiències són les mateixes sigui quin sigui l'horari.”

- “A mi m'agradaria que el clàssic Barça-Madrid es jugués a les 12h però ho condiciona el calendari.”

- Jugar a les 12 h hauria de formar part d'una línia d'actuació de la Lliga i dels clubs. Jugar un sol partit, 'una flor no fa estiu'.”

- Sobre un Barça-Madrid a les 12h: “Crec que l'estadi estaria ple a rebentar, com sempre, i la composició seria més jove i familiar.”

- “Jugar a les 12 h ajuda que el comportament sigui molt més normal. No han begut, no s’ha escalfat massa l’ambient...”

- Sobre l’opció de jugar més sovint a les 12 h: “Puc garantir que la Lliga i els clubs ho estant estudiant seriosament.”

- "Hi ha equips importants, com el València, que volen jugar a les 12 h però no poden perquè davant l'estadi tenen un mercat."

- "El Madrid està a favor de jugar a les 12 h, en va ser pioner. El Barça té reticències però el partit de la temporada passada va obrir molts ulls.”

- “Gol T no té la Lliga alemanya però sí el canal del Bayern. Veurem els partits del Bayern de Lliga i Champions en diferit.”

- “Tenim tot el Mundial del 2014 però Tele5 oferirà en obert la selecció espanyola.”

- Sobre el fet que Al Jazeera pugués tenir els drets de la televisió espanyola: "No és un escenari realista."

- “Només hi ha guerra del futbol quan Prisa no té tots els drets del futbol. Estem aguantant aquest calvari, aquest ciri, des de fa 7 anys. Ells tenen un ADN molt especial i penso que el fet que siguem una productora catalana ajuda que es mantingui aquest clímax.”

- “Gol T té una mica menys de 300.000 abonats.”

- “La temporada passada, amb la repercussió de la crisi i l'augment de l'IVA, vam perdre molts abonats. Hem reduït el preu [15'90] i sóc molt optimista. Crec que podem remuntar la situació.”

- Sobre la nova pel·lícula de Woody Allen: "Mantenim la intenció de rodar una nova pel·lícula amb Woody Allen l’estiu del 2014 i hauria de ser Europa."

- Sobre el documental de Paul Greengrass sobre el Barça: "El projecte es va morir perquè Greengrass va anar a fer una pel·lícula gran, de les seves. No ha avançat el tema. Estem estudiant altres escenaris."

- Sobre el documental en 3D de Manuel Huerga sobre Barcelona: "Hem acabat el rodatge, entrem a la postproducció i crec que el novembre el tindrem acabat. Serà espectacular i ens en sentirem orgullosos."

- "Aquest estiu havíem de rodar amb Fernando León de Aranoa amb un càsting internacional i important i ho passem al mes de febrer."

- “Per Thiago hi ha haver oferta del Manchester, d'un equip espanyol i l'interès del Bayern.”

- “Si el Barça hagués tingut molt interès en Thiago hi hauria pogut parlar.”

- “El dia del Barça-Valladolid, amb la Lliga guanyada, Thiago va veure que no comptava i que no hi havia perspectiva.”

- Sobre les declaracions de Pep Guardiola: "Quan diu una cosa, no és un eixelebrat. Deuria haver anat acumulant situacions incòmodes i en un moment determinat les va fer públiques i manifestes. No és una persona que no reflexioni i faci coses irreflexives."