Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

Bartomeu no descarta la cessió d'Arda Turan

jm-bartomeu

00:00 29:41
00:00 29:41

El candidat a la presidència del Barça, Josep Maria Bartomeu, deixa sobre la taula l'opció de cedir Arda Turan a un equip que no jugui la Champions League. Diu que la decisió, però, depèn del cos tècnic, amb qui encara no ha pogut parlar. Sí que ho va fer en el cas d'Aleix Vidal, per qui Luis Enrique va demanar que es quedés al club. D'altra banda, no ha volgut confirmar que Rakuten sigui la marca alternativa a Qatar pel patrocini de la samarreta, tot i que ha admès que la coneix.

Josep Maria Bartomeu, candidat a la presidència del Barça, també ha dit que:

- "El Barça té per endavant uns reptes molt importants que poden situar el club en una situació única al món i vull impulsar-ho."

- "No puc dir confirmar-ho o dir el nom de l'empresa alternativa a Qatar però és una empresa asiàtica molt potent al sector tecnològic que pot crear una aliança amb el Barça ja sigui a la samarreta o bé en qualsevol d'altres actius."

- "La proposta de Qatar i la nostra s'apropen ja al que cobra el United."

- "Guanyi qui guanyi, ha d'oferir la seva oferta de patrocini al club."

- "Els preus que actualment es paguen per les samarretes del Barça o del United són bastant al límit, fora de mercat."

- "L'oferta de Qatar s'apropa molt al que paga Chevrolet al United. I la que hem portat, també."

- "A l'octubre, els socis han de decidir quin patrocinador volen."

- "Si l'assemblea de compromissaris rebutja Qatar, s'elimina el dret a tempteig."

- "Estem molt contents amb Nike. Adidas ara paga molt més a un altre club i el Barça ha de tenir l'ambició de tenir la primera samarreta del món. Nike tindrà feina ara a negociar amb nosaltres."

- "No, [Adidas no ha trucat a la porta]."

- "El contracte [que faria ara a Neymar] seria igual. És un tema d'interpretació, molt tècnic. El Barça va fer bé seguint els consells de l'assessor fiscal, de Cuatrecases i de Deloitte."

- "No em condemnaran, ho tinc claríssim. Això va de baixa, quedarà en un no res. El Barça no ha comès cap delicte, com tampoc ho ha fet cap president. Repeteixo: és un tema molt tècnic. L'Audiència Nacional ha intentat entrar en un tema delictiu i no ha pogut."

- "Sí, sabíem que la FIFA no permetrà jugar amistosos a Arda Turan i Aleix Vidal."

- "La planificació esportiva s'ha d'executar com més aviat millor. Una altra cosa és que el tècnic, Luis Enrique, decideixi que continuen o que marxen cedits fins al gener. Aleix Vidal es quedarà. I amb Arda Turan encara no he pogut parlar."

- "Si s'acabés cedint Ara Turan, hauria de ser a un equip que no jugués la Champions. Però en tot cas, ho ha de decidir l'equip tècnic."

- "No seria un problema que Sandro Rosell digués que em votarà a mi. No sé si ho farà, no li he preguntat. Però és important que no ho diguin perquè han estat presidents de tots."

- "No, en absolut, no és un error democràtic greu haver fet només un debat. Va estar molt correcte, molt bé. Els altres debats no van ser molt correctes, pel que m'han dit."

- "No és una falta de respecte no ser als altres debats de candidats."

- "El debat al qual vaig anar a TV3 va ser un 3 contra 1, no un debat d'idees ni programes. No es tractava cap tema fonamental pel club."

- "Em diuen que anem per davant, a poca distància del segon. Però el meu equip no em vol dir què diuen les enquestes."

- "No considero que l'acció de responsabilitat fos un error. El Barça necessita una sentència ferma que digui que el club no pot perdre diners, perquè aleshores anem cap al fracàs. L'assemblea de compromissaris haurà de decidir què fem. Jo tinc molt clar què proposarem. Veient el meu tarannà, jo crec que es pot veure cap on anirà. Jo ja he renunciat a demanar els avals als directius."

- "En el tema de Neymar, el millor aliat que tinc jo és en González Franco, que és el meu advocat."

- "Porto tants dies fixat en la campanya que no he pogut ni llegir els diaris ni veure la televisió. Hem de fer-nos-ho mirar, les campanyes són massa llargues."

- "Si la planificació esportiva no ha variat, no hi ha d'haver més fitxatges."

- "Abans del 2018, segur que renovarem Leo Messi."

- "No és cert que féssim una enquesta preguntant per la venda de Leo Messi."