La competència
Ara, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró

La millor amb diferència

Error 500

Error 500

La segona part de Harry Potter i les relíquies de la mort ha emocionat els nostres tertulians mediàtics, que han qualificat el film com el més trepidant i el que va més per feina de tota la saga basada en els llibres de J.K. Rowling.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZ2nUylyUQE[/youtube]

Així com el David Broc i el Toni Vall, sobretot, consideraven la primera part més aviat espessa, aquesta segona diuen que no deixa temps mort i ofereix acció non stop. En el que si han estat d'acord amb el Santi Suárez, també, ha estat en criticar l'epileg de la pel·lícula. Tots tres diuen que és el pitjor del film.

Tot això després que Harry Potter i les relíquies de la mort 2a part s'hagi convertit en la millor estrena de la història del cinema relegant totalment qualsevol altre pel·lícula de les que ens han arribat aquesta setmana. De fet, els nostres tertulians mediàtics només han destacat Betty Anne Waters, de Tony Goldwin, amb Hilary Swank i Sam Rockwell, que han definit com a "telefilm amb bons actors".

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mlNvIVo8PGc[/youtube]

Pel que fa a la televisió, aquesta setmana el Broc, el Vall i el Suárez han comentat l'últim capítol de la temporada de La Riera (TV3), l'arribada de Chelo García-Cortés a Sálvame (Telecinco, de dilluns a divendres, 16h.), la cobertura que va fer Telecinco de la sortida de l’hospital d’Ortega Cano, el culebrot de Nacho Polo i David Broc a Sálvame i Enemigos íntimos (Telecinco), la ressolució del conflicte amb David Broc a Supervivientes (Telecinco, dijous, a les 22h), els programes Padres al control (MTV, de dilluns a divendres, a les 8:10h i a les 14.10h), Model express (Nova, dissabte, 15h) i Ola ola (Cuatro, diumenge, 21:30h), a més dels projectes que estan preparant les cadenes per al futur (TVE, Antena3, Telecinco, Cuatro...).