Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Com hem de veure els partits de Champions?

tertulia-esportiva-el-mon-a-rac1-2015-09-14

00:00 37:03
00:00 37:03

Jaume Roures, soci fundador de Mediapro i beIN Sports, ha explicat a El món a RAC1 com podem veure els partits de Lliga de Campions: o bé beIN Sports, Vodafone, Orange o Telecable. Movistar Plus, encara no. "Fa tres setmanes que no en sé res", diu Roures. I afegeix que "potser la pressió vindrà quan jugui el Madrid".

Jaume Roures, soci fundador de Mediapro i beIN Sports, també ha dit que:

- "Fa tres setmanes que no en sé res [de Telefónica Movistar]. Això prefigura una quarta setmana així. Potser la pressió vindrà quan jugui el Madrid."

- "Per la mateixa via que veies Gol Stadium pots veure beIN Sports [i la Champions], pagant 9,90 € al mes."

- "Si tens Smart TV, has d'anar a l'aplicació de Total Channel. Hi ha una oferta de 12 canals de cinema, sèries i beIN Sports en alta definició. Trigues dos minuts."

- "Si tens Vodafone i Orange pots veure la Champions. Tenen bones ofertes."

- "Seria coherent que Movistar Plus emetés la Champions. Els hem fet la mateixa oferta però ells no estan per l'acord."

- "Si hi hagués un acord, seria immediat. Tots dos tenim canals suficients."

- "Quan van rebutjar l'oferta, els en vam fer tres de diferents. No van contestar. Ja sabem que l'agost és un mes difícil. Però ara ja som a 14 de setembre."

- "No ho sé [si hi haurà acord en 24 hores]."

- "Jo no enviaria un missatge als meus abonats [com va insinuar Movistar Plus] dient que no veuran la Champions."

- "Hi ha un paquet per bars pels abonats de Vodafone, Orange i Telecable."

- "beIN Sports es pot veure per internet, per Total Channel."

- "Al final, estem parlant d'una empresa, que no és el major operador que hi ha però que ho pot ser, i que té el 70% del mercat."

- "Ara parlem de Movistar, de Vodafone, Orange, d'operadors de cable... però la gent ha de saber que l'abonat de la televisió de pagament tradicional s'acabarà. Ara el futbol de pagament forma part d'un paquet en què hi ha ADSL, mòbils, fix, etc. i el futbol s'ofereix com la cirereta."

- "Portem 1 milió 600.ooo euros de recaptació amb

Un dia perfecte."

- "A França, els cinemes estan plens i la gent paga el doble. [...] El cinema s'està convertint en el parent pobre de la cultura, potser perquè també s'estan fent pel·lícules molt dolentes."

- "No tenim cap data per estrenar la pel·lícula de Barcelona en 3D. Estic esperant poder parlar amb l'Ajuntament per l'Imax, al Port Vell, perquè em sembla un lloc ideal per estrenar-la. El dia de la Mercè la projectarem a les Glòries."

- "Estic esperant la resposta de l'Ajuntament sobre el Museu de Woody Allen. La ubicació que depèn directament de l'Ajuntament és la que ens agrada més de les opcions que tenim. És al Poble-sec. Nosaltres ho financem i tenim el vistiplau de Woody Allen. La meitat seran les seves pel·lícules i l'altra meitat totes les coses que fa i que la gent coneix menys: concerts de clarinet, musicals a Broadway, escenografies d'òpera a Los Angeles, teatre amb els germans Cohen, una sèrie per Amazon, etc. És un pluricreador d'una dimensió extraordinària."

- "Estem parlant d'un any i mig d'obres."