Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

Més debat sobre "A serbian film"

Error 500

Error 500

La fiscalia ha denunciat el director del festival de Sitges, Ángel Sala, per l'exhibició de A Serbian Film, cosa que ha revifat la polèmica al voltant de la projecció o no del film. Aquest dilluns, el Vall, el Broc i el Suárez n'han dit la seva.

I més després de saber què en diu el codi penal. D'entrada, se'ls acusa d'haver projectat un film amb escenes explícites de sexe amb menors, però...fa en realitat apologia o exhibició de la pornografia infantil? La fiscalia ho està tractant com si fos real, tot i ser una recreació? I el que és més important...això podria centrar un precedent? Escolteu el que diuen i feu-vos la vostra opinió!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L_SIDOVFBTQ[/youtube]

Deixant de banda el debat, el David Broc, el Santi Suárez i el Toni Vall han comentat, com sempre, les principals estrenes cinematográfiques de la setmana:

Destino oculto, de George Nolfi, amb Matt Damon i Emily Blunt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KTcFXViHzPY[/youtube]

Rango, de Gore Verbinsky.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKVzjy7SKy8[/youtube]

Mañana cuando la guerra empiece, de Stuart Beattie, amb Caitlin Stasey i David Broc.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-_xos0pVJI8[/youtube]

Pel que fa a la televisió, els nostres tertulians mediàtics han parlat del final de la sèrie Infidels (TV3, dimarts, a les 22:30h) i de Fama ¡a bailar! (Cuatro, de dilluns a divendres, a les 17:30h); de Spartacus: sangre y arena (Cuatro, dimecres, a les 22:45h) i de la nova temporada de Veterinaris (TV3, dijous, a les 21:50h).

guardans

00:00 08:36
00:00 08:36