La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Un 'no' és un 'no', excepte per Rivera

Maiol Roger, periodista

En aquest món consumista queden poques coses gratuïtes. Per això s'ha de celebrar que Albert Rivera ajudi els més necessitats amb sessions com la d'ahir. Rivera va camuflar de condicions una baixada de pantalons en tota regla.

Els facilíssims requisits al PP potser són necessaris per sortir de l'atzucac, però escandalosos per la fermesa i la reiteració amb què havia defensat que diria que no a Rajoy. Esclar que la manca de coherència d'Albert Rivera és com el gol de Sergio Ramos o el dopatge als Jocs Olímpics, que saps que tard o d'hora arribarà. Amb el pas de Rivera, la pressió per l'abstenció de Pedro Sánchez pujarà més que el lloguer.

Si necessita lliçons de teatre que consulti el líder de Ciutadans, capaç de convertir l'incompliment d'una promesa electoral en un gest d'estadista polític. El gest és positiu per sortir d'aquest bucle insuportable, però negatiu per a la credibilitat d'uns partits que prometen nova política i fan la vella política de sempre.

Excepte el director del Diari de Tarragona i la resta de masclistes, les persones sabem que quan ens diuen que no és que no. En el cas de Rivera, però, hem d'apuntar l'excepció: com més cops diu que no, més a prop està del .