El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1

El món a RAC1

En profunditat A partir de les 10

En_profunditatHi ha coses de l’actualitat que s’han de tractar “En profunditat” per entendre-les millor. A partir de les 10 del matí, analitzem i investiguem sobre els aspectes més innovadors de l’actualitat que sovint són els que més costen d’entendre. Els experts en cada materia ens ajudaran a fer un anàlisi crític de cada situació.

Els articles de 'En profunditat'

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/160429_Elies_Campo.mp3 Descarrega-te'l “Els ‘chatbots’ seran assistents personals”

29/04/2016

160429_Elies_Campo

Elies Campo, expert en serveis de missatgeria instantània i extreballador de Whatsapp, ha destacat Telegram com una de les millors aplicacions de missatgeria que hi ha actualment. També ha explicat en què consisteixen els chatbots, l’aposta de la majoria de les empreses de missatgeria. Una aplicació que et permet mantenir una conversa amb una màquina com si fos una persona. Per Campo, la tendència pot ser convertir aquests chatbots en assistents personals o entrenadors personals, entre altres aplicacions. Sobre la nova encriptació del Whatsapp, ha destacat que ara ha fet que el servei sigui segur.

← Accedeix a l'arxiu de En profunditat

%s1 / %s2