Escoltar

en directe a RAC1

Tot és possible De dilluns a divendres, de 15:00 a 16.00 h

El Tot és possible, un dels programes més carismàtics de RAC1 i líder en la seva franja horària, continuarà amenitzant els migdies, oferint servei, ajut i entreteniment als oients.
Aquest optimista magazín dirigit i presentat per l’Elisenda Camps no deixa mai de sorprendre’ns. Qualsevol pregunta troba resposta ràpidament gràcies a la col•laboració de l’audiència i a la tasca diària de l’equip del programa.

A més, els oients més curiosos i agosarats continuaran gaudint de l’oportunitat de convertir-se en redactors per un dia. D’aquesta manera viuran l’experiència de conèixer la ràdio per dins al mateix temps que col•laboren en la recerca de les respostes.

Aquesta temporada, el Tot és possible amplia la secció dedicada a resoldre dubtes de caire legal, laboral o social i com a novetats estrenarà una secció dedicada al benestar emocional mitjançant l’astro-ajuda i també encetarà un espai de cuina pràctica i econòmica per perdre la por dels fogons.
D’altra banda, l’educació dels nostres fills, els drets com a consumidors, la salut, la inquietud per escriure, les curiositats del món de la publicitat, la cura de plantes i animalons, així com un amplíssim ventall de temes interessants seran protagonistes durant la temporada. La secció El racó insòlit proposarà a l’oient un munt de racons, personatges i activitats insòlites a tenir molt en compte.
De dilluns a divendres, a dos quarts de tres de la tarda, línies obertes i cap pregunta sense resposta al Tot és possible.