Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Tot és possible

El blog del Tot és possible Suscripció al feed RSS

Consultori legal

http://www.racalacarta.com/download.php-file=1003%2015h%20(Dimecres%2003-10-12)%20Consultori%20legal%20(%20).mp3 Descarrega-te'l Consultori Arias 03/10/2012

FERMI2Herències i testaments, declaracions de la renda, dubtes immobiliaris, qüestions laborals… Aquestes són algunes de les qüestions que cada quinze dies hem abordat amb Fermí Arias, responsable del bufet ARIAS ADVOCATS.

MÉS INFO
ARIAS ADVOCATS
Carrer Hercegovina 33, Barcelona
93 209 31 31
info@ariasadvocats.com
www.ariasadvocats.com
%s1 / %s2
6 comentaris

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a comentar.

 • elen7 el 04 de octubre de 2012

  M’agradaria comentar un cas:
  Nosaltres som 4 germans, i jo amb el meu germà som els petits de casa.El meu pare te una empresa,taller industrial amb altres 2 socis, i tots 3 ja estan jubilats,passant les accions als fills dels altres socis i de les accions del meu pare un 5% les tenen les meves germanes grans, i la resta les accions el 13% les te el meu pare.
  El meu pare ja ha fet testament, i ha deixat a tots 4 fills el mateix, comunicant també que les accions de la empresa també es repartira amb nosaltres dos que som els petits, o sigui el 33% de les accions totals del meu pare seran per tots 4 fill, encara que ells ja tenen el 5 %
  Jo m’agradaria preguntar que al dia de demà que es faci esment del testament, les meves germanes grans ens poden obligar a vendre la nostra part d’accions de l’empresa a elles encara que no hi treballem? podem tenir el 8% més o menys cadascun? I si els altres socis poden presionar també?
  gràcies, espero resposta
  elena

 • asancho el 16 de octubre de 2012

  Li enviem a l’advocat Fermí Arias

 • catalana el 03 de febrer de 2013

  Bon dia, voldria fer una consulta sobre un cas:
  Després d’haver mort la meva tia, en el testament consta que ens deixa a repartir a parts iguals, el seu patrimoni, que en aquest cas són els diners que té en diferents dipòsits en el banc, amb diferents venciments. La meva consulta és saber les despeses que haurem de pagar amb el traspàs de noms, el càrrec que es quedarà l’Estat o Hisenda. A més, també demanar si en el banc podem demanar que ens retornin a cada germà els diners, ara en aquest moment, abans dels diferents venciments dels dipòsits, descomptant, és clar, la penalització que es quedaran. I per últim, si a la propera declaració de renda de l’any 2013, haurem de fer algun tipus de declaració diferent i com declarar-ho. Moltes gràcies i salutacions.

 • asancho el 04 de febrer de 2013

  Li enviem al nostre col·laborador

 • marmolina1 el 26 de febrer de 2013

  Bon dia,

  La meva consulta es la següent, tenia un pis del qual es va demanar una subvenció per obres de reforçament estructural de la finca, vaig vendre el pis abans de que l’Ajuntament fes efectiu el pagament de la subvenció, i m’he assabentat que ha estat favorable, s’ha fet efectiu i han estat transferits al compte de la comunitat. L’administrador em comenta que li envií l’escriptura on es va arribar a un acord amb el nou propietari de que aquests diners em pertanyen, però va ser nomes acord verbal. La meva pregunta es a qui li pertoca la subvenció, a mi que soc la que vaig pagar o al nou propietari?

  Salutacions i gracies,
  Mar

 • asancho el 27 de febrer de 2013

  Ens pots enviar la consulta a totespossible@rac1.net si us plau?
  Gràcies