Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Tot és possible

El blog del Tot és possible Suscripció al feed RSS

Consum

http://www.racalacarta.com/download.php-file=0214%2015h%20(Dijous%2014-02-13)%20Consum%20(%20).mp3 Descarrega-te'l Vendes a domicili 14/02/2013

doorstepsellingTruquen a la porta de casa i un comercial ens vol vendre una col·lecció de llibres, una butaca elèctrica reclinable que millora la nostra salut, una aspiradora o un robot de cuina… També ens poden oferir un canvi de companyia de la llum, del telèfon, del gas….O fins i tot, una empresa instal·ladora de gas ens ofereix la revisió del gas natural o butà sense avisar. Allò que anomenem ‘porta freda’… Com hem d’actuar davant aquestes pràctiques? Ens ho explica el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa

MÉS INFO
Telèfon 012
www.consum.cat
  • Tags:
%s1 / %s2
Un comentari

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a comentar.

  • karukat el 14 de febrer de 2013

    Bona tarda!.. només comentar el meu cas. El meu pare té quasi totes les col.lecions d´enciclopedia catalana. Segons ell fa temps que va deixar de comprar però quan vaig trucar per saber perque encara pagava 30 euros cada mes, em van dir que havia de pagar fins el 2016. Resulta que el bon home que segons el meu pare només volia parlar enganyava al meu pare dient-li que eren gratuits i només havia de pagar un euro més!!! ja, ja, ja…. però no li van dir fins quan!! Podría reclamar? vaig demanar factures..em van enviar papers de comandes només signades pel comercial quan apareixia la quantitat a pagar i signat pel meu pare quan no apareixia cap quantitat! què es pot fer? es pot denunciar a consum?