Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Tot és possible

Concursos

·CONCURS VEURE PER CREURE
·CONCURS ‘CUINA DE L’ESCRIPTURA’, AMB NÚRIA ESPONELLÀ
·CONCURS DE NUTRICIÓ’, AMB MAGDA CARLAS

CONCURS VEURE PER CREURE
casa batllóL’actualitat més surrealista és el fil conductor del concurs Veure per Creure. Demanem, una vegada més, que ens envieu una notícia curiosa o esbojarrada i entrareu en el sorteig de grans premis. Si durant aquesta setmana ens envieu una notícia, podreu guanyar 2 entrades perquè gaudiu de les Nits Màgiques a la Casa Balló que inclouen visita completa i accés al Terrat del Drac amb un espectacle de música en viu amb els millors intèprets acompanyat d’una copa de benvinguda. Envieu les vostres notícies curioses o surrealistes de la premsa del dia a veurepercreure@gmail.com o fent-vos seguidors de facebook.com/totespossible

CONCURS ‘EL RACÓ DELS LLIBRES’ amb NÚRIA ESPONELLÀ
Núria EsponellàUna secció on es recomanaran llibres de caire pràctic en base a les peticions dels oients que busquen orientació i consell a través de la lectura.

MÉS INFO
www.nuriaesponella.com

CONCURS DE NUTRICIÓ
vermouthAquesta setmana sortegem una CISTELLA SALUDABLE de CASA AMETLLER, sabor i qualitat amb origen. Podreu gaudir d’una selecció de productes variats de tots els grups d’aliments que hem de tenir en compte dins la nostra dieta mediterrània. Per aconseguir el premi, valorat en cent euros, aquesta setmana us demanem que ens envieu un correu a totespossible@rac1.net amb la resposta a la següent pregunta: Quin grup d’aliments que no són làctics conté una quantitat important de calci?