Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Tot és possible

El blog del Tot és possible Suscripció al feed RSS

Veure tots

Articles per tema Consultori legal

Consultori legal

Consultori legal

16/03/2016

fermi_ariasSabeu què és i com funciona la llei de segona oportunitat?. És normal no disposar d’un capital heretat d’un familiar que va morir fa dos anys?. Els nebots tenen algun dret a la legítima d’un tiet que no té cap germà viu?. Aquestes són tres de les consultes que tenim preparades perquè el nostre advocat col.laborador, en Fermí Arias, respongui en aquest consultori legal mensual. El responsable del bufet Arias Advocats també resol dubtes que l’audiència planteja a través del telèfon del directe i del correu electrònic.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Nou curs legal

02/09/2015

legal blogAvui dimecres hem obert el nou curs legal al Tot és Possible i ho fem fet , com sempre, intentant resoldre tots els dubtes de l’audiència sobre herències, cotitzacions, deutes bancaris o mobbing a la feina. Una nova temporada Fermí Arias, advocat responsable del despatx ARIAS ADVOCATS, serà el responsable de donar resposta a totes les preguntes que els oients ens facin arribar tant en directe per telèfon com a través del correu electrònic.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal

15/07/2015

leyHerències, cotitzacions, deutes bancaris, mobbing a la feina… Són alguns dels temes que han generat dubtes entre l’audiència del programa en les darreres setmanes, unes preguntes que ens han anat arribant per correu electrònic i que repassarem… Com fem un cop al mes, obrim el CONSULTORI LEGAL del Tot és possible amb en FERMÍ ARIAS, advocat responsable del despatx ARIAS ADVOCATS.

MÉS INFO:
Arias Advocats
Carrer Hercegovina, 33
Barcelona
93 2093131
Consultori legal

Consultori legal

01/06/2015

legal blog okHi ha algun límit per reclamar l’herència d’uns terrenys que l’avi va deixar quan es va morir?. Quin cost pot tenir fer l’acta de renúnica a una herència davant del notari?. Quants anys ha d’haver cotitzat una persona per tenir dret a la seva jubilació?. Aquestes són algunes de les qüestions que l’audiència li planteja en aquesta secció mensual a l’advocat del programa, Fermí Arias, responsable del bufet Arias Advocats.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

IRPH Caixes Estalvi – Consultori Legal

06/05/2015

irph caixesTres sentències judicials pioneres a Espanya acaben de declarar nul l’índex IRPH Caixes d’Estalvis que regula moltes hipoteques a casa nostra. Si és el vostre cas, us pot interessar i molt el consultori legal d’aquest dimecres on el nostre advocat de capçalera, en Fermí Arias, responsable del bufet Arias Advocats, ens ha explicat què suposen aquestes decissions judicials per als clients de Caixes d’Estalvis que van contractar els seus prèstecs hipotecaris amb aquesta modalitat d’índex.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal

08/04/2015

legal blogImpagaments de lloguers, drets laborals, herències o divorcis… Totes aquestes situacions generen molts dubtes legals a gran part de la nostra audiència, per això un cop al mes l’advocat Fermí Arias, responsable del bufet Arias Advocats, ens ajuda a resoldre’ls al seu consultori legal.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal

10/03/2015

legal blog okHerències, impagaments, conflictes amb l’ex-parella per qüestions dels fills… Qüestions legals del nostre dia a dia que hem tractat, com cada quinze dies, en el nostre consultori legal amb l’advocat Fermía Arias, responsable del bufete Arias Advocats.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal (28-01-15)

28/01/2015

fermi_ariasL’advocat Fermí Arias ens ha acompanyat un dia més al programa per donar sortida a totes les consultes de l’audiència. Herències, divorcis, accidents laborals o problemes amb entitats bancàries són, algunes de les preguntes que l’audiència ha fet arribar al nostre col.laborador en aquesta secció.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal

23/07/2014

justicia1-545x352Dubtes sobre divorcis; sobre mobbing; sobre herències i testaments; i sobre les preferents (avui tenim novetats). Aquestes són algunes de les qüestions legals que ens heu traslladat durant les últimes setmanes a través del correu electrònic, i que avui hem repassat, al consultori Legal del “Tot és possible” amb en FERMÍ ARIAS, responsable d’Arias Advocats.

MÉS INFO:
Arias Advocats
Carrer Hercegovina, 33
Barcelona
93.209.31.31
www.ariasadvocats.com
Consultori legal

Estafes i defensa legal

26/02/2014

fraud Heu estat mai objectes d’una estafa? Sabeu com us podeu defensar a nivell legal? L’advocat del programa, Fermí Arias, responsable del bufete Arias Advocats, ens n’ha parlat en aquesta secció. En concret ens ha explicat un nou frau que està afectant a moltes empreses catalanes que són enganyades i que perden importants quantitats de diners quan es veuen pràcticament obligades a realitzar una transferència amb caràcter d’urgència perquè els seus negocis no perdin ingressos. Si voleu saber de quina estafa es tracta, com podeu evitar ser enganyats i quina és la via per defensar-vos si, malhuradament, ja és tard…no us podeu perdre aquesta conversa. En aquesta secció també hem obert consultori legal i hem resolt els dubtes de l’audiència en directe.

MÉS INFO:
Arias Advocats
Carrer Herzegovina, 33
Barcelona
93 209 08 01
%s1 / %s2