Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Tot és possible

El blog del Tot és possible Suscripció al feed RSS

Veure tots

Articles per tema Consultori legal

Consultori legal

Consultori legal

10/03/2015

legal blog okHerències, impagaments, conflictes amb l’ex-parella per qüestions dels fills… Qüestions legals del nostre dia a dia que hem tractat, com cada quinze dies, en el nostre consultori legal amb l’advocat Fermía Arias, responsable del bufete Arias Advocats.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal (28-01-15)

28/01/2015

fermi_ariasL’advocat Fermí Arias ens ha acompanyat un dia més al programa per donar sortida a totes les consultes de l’audiència. Herències, divorcis, accidents laborals o problemes amb entitats bancàries són, algunes de les preguntes que l’audiència ha fet arribar al nostre col.laborador en aquesta secció.

Més info: www.ariasadvocats.com

Consultori legal

Consultori legal

23/07/2014

justicia1-545x352Dubtes sobre divorcis; sobre mobbing; sobre herències i testaments; i sobre les preferents (avui tenim novetats). Aquestes són algunes de les qüestions legals que ens heu traslladat durant les últimes setmanes a través del correu electrònic, i que avui hem repassat, al consultori Legal del “Tot és possible” amb en FERMÍ ARIAS, responsable d’Arias Advocats.

MÉS INFO:
Arias Advocats
Carrer Hercegovina, 33
Barcelona
93.209.31.31
www.ariasadvocats.com
Consultori legal

Estafes i defensa legal

26/02/2014

fraud Heu estat mai objectes d’una estafa? Sabeu com us podeu defensar a nivell legal? L’advocat del programa, Fermí Arias, responsable del bufete Arias Advocats, ens n’ha parlat en aquesta secció. En concret ens ha explicat un nou frau que està afectant a moltes empreses catalanes que són enganyades i que perden importants quantitats de diners quan es veuen pràcticament obligades a realitzar una transferència amb caràcter d’urgència perquè els seus negocis no perdin ingressos. Si voleu saber de quina estafa es tracta, com podeu evitar ser enganyats i quina és la via per defensar-vos si, malhuradament, ja és tard…no us podeu perdre aquesta conversa. En aquesta secció també hem obert consultori legal i hem resolt els dubtes de l’audiència en directe.

MÉS INFO:
Arias Advocats
Carrer Herzegovina, 33
Barcelona
93 209 08 01
Consultori legal

Consultori legal amb Fermí Arias

06/02/2013

FERMI2Expedients de regulació, acomiadaments improcedents, testaments i herències, preferents… Un dimecres més, hem donat sortida a alguns dels dubtes que s’han acumulat damunt la taula del nostre consultori legal. Com sempre, amb el nostre advocat de capçalera Fermí Arias, responsable d’Arias Advocats.

ARIAS ADVOCATS
Carrer Hercegovina 33, Barcelona
93 209 31 31
www.ariasadvocats.com
Consultori legal

El nou curs legal: IRPF, IRPH…

05/09/2012

consultori legalLa desaparició de l’IRPH             -l’index de referència d’alguns prèstecs hipotecaris-, l’aplicació de la claúsula del sòl, el nou IRPF, un divorci o sol.licitar una reducció de jornada són algunes de les preocupacions legals de l’audiència que el nostre col.laborador, l’advocat Fermí Arias, respon en aquesta secció.

MÉS INFO: www.ariasadvocats.com
Consultori legal

Consultori legal

18/07/2012

ariasadvocatsCàrregues immobiliàries, incapacitats, lloguers antics, dubtes amb Hisenda… Aquests són alguns temes que han trobat resposta al consultori legal que comanda l’advocat Fermí Arias, responsable del bufet Arias Advocats

MÉS INFO
ARIAS ADVOCATS
Carrer Hercegovina 33, Barcelona
93 209 31 31
info@ariasadvocats.com
www.ariasadvocats.com

Orientació legal

20/06/2012

fermí ariasUna familia que ha estat víctima de les accions subornidades i preferents i a la qual la seva entitat li acaba de canviar per accions convencionals, una àvia que vol deixar-li a la seva neta el pis en herència i no sap si és possible, una persona que acaba d’adquirir una vivenda on ara es fan unes obres subvencionades que es pregunta si la Generalitat li abonarà l’import a ella o als antics propietaris… Aquests són alguns dels dubtes que l’advocat del programa, Fermí Arias, director d’Arias Advocats, respon en aquesta secció.

MÉS INFO: www.ariasadvocats.com
Consultori legal

Hipoteques i deutes bancaris

11/04/2012

hipotequesTé dret un banc a agafar diners de qualsevol dels nostres comptes sense avisar-nos? Hi ha alguna novetat pel que fa a la dació en pagament? Les respostes a aquestes i altres preguntes ens les dóna, com cada quinze dies, al programa el nostre col.laborador Fermí Arias, director del despatx Arias Advocats.

MÉS INFO: www.ariasadvocats.com
%s1 / %s2