El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Com participar en el 2n concurs de Micro Relats del Versió RAC1

Aquest Sant Jordi, el VERSIÓ RAC1 en col•laboració amb AMAZON us donem l’oportunitat de guanyar un extraordinari llibre electrònic. És ni més ni menys que un KINDLE PAPERWHITE, el llibre electrònic més venut del món. És ràpid, còmode, pràctic, permet llegir sense reflexos a ple sol i a més té llum integrada. En regalarem 5 amb un valor de 129 euros cadascú.

Com aconseguir-lo?

* Heu d’escriure un micro relat a través de tuiter amb tema lliure.

* No és ni un poema ni tampoc un text sense sentit. Volem una petita història.

* Els heu de publicar a twitter amb l’etiqueta #microversio. No acceptarem relats que no apareguin amb aquesta etiqueta.

* S’han de publicar en un sol tuit.

* Per tal que sigui més fàcil localitzar-vos si sou els guanyadors, us demanem que us feu seguidors del nostre compte de twitter si hi voleu participar.

* Teniu de temps fins dimarts 21 a les 12 del migdia.

* El nostre jurat literari integrat pel Senyor Marcel•lí, Vicenç Martí i el Senyor Bohigues escollirà els 5 millors microrelats que donarem a conèixer durant el programa especial de dijous vinent, dia de Sant Jordi.

* Per poder guanyar el premi, ÉS OBLIGATORI que els guanyadors ens acompanyin el proper dijous al Palau Robert de Barcelona per llegir i recollir el seu Kindle Paperwhite. Per tant, abans d’escriure, assegureu-vos que dijous vinent ens podeu acompanyar.