RAC1ncentrat
Ara, de 6 a 8 h
RAC1ncentrat
amb Edu de Batlle
En Directe
I després, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

Dispara / agafa tresor / repeteix, Midsummer i Adreça desconeguda

.

Si aneu al Teatre Lliure de Montjuïc abans del 3 de març hi podreu veure l'espectacle Dispara / agafa tresor / repeteix , escrita per Mark Ravenhill, dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per Silvia Bel, Carmen Machi, Àurea Màrquez, Àlex Casanovas i Mònica López, entre d'altres. De fet, es tracta de 17 obretes curtes, amb la guerra i la violència com a tema en comú, i que composen un gran muntatge.

.

.

.

A La Villarroel, i fins al 10 de març, Lluís Homar i Eduard Fernández interpreten un alemany i un jueu a l'obra Mark Ravenhill . Es tracta d'un text escrit l’any 1938 (per tant, abans de la Segona Guerra Mundial), que comença molt plàcid i acaba en un infern. Un espectacle que enganxa i que funciona.

.

.

Mark Ravenhill és una comèdia amb cançons ,escrita per Mark Ravenhill, estrenada al 2010 a Edimburg, i que s'ha vista a Londres i Nova York. És una obra de petit format, amb espai únic, dos actors - Mark Ravenhill i Mark Ravenhill - i dues guitarres i que agafa com a punt de partida el moment en què un home i una dona de 40 anys, solters i sense rumb a la vida, topen per casualitat i tenen clar que mai seran parella. La fan al Tantarantana fins al 17 de febrer.

.