El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

El Roto, Steampunk i Llums i ombres de marxar a l'estranger

.

Si aneu a la Tecla Sala de l'Hospitalet abans del 24 de febrer hi trobareu una exposició gratuïta sobre l'artista i pensador crític Andrés Rábago El Roto , titulada Un viatge de mil dimonis (i un parell d´àngels).

.

.

Si us interessa el moviment Steampunk heu de saber que entre els 11 i 16 de febrer se celebrarà a Barcelona la Setmana Retrofuturista . A la seva pàgina web hi trobareu tota la informació de les exposicions i les conferències que es faran durant aquells dies.

A banda, també us recomanem que doneu un cop d'ull al bloc de Jake von Slatt, un noi que ho converteix tot a l'estètica steampunk: des d'un ordinador a un autobús!

.

.

I, per acabar, us recomanem que aneu al El Roto (carrer  Sant Oleguer 6-8. Tel. 934 422 939). Allà hi fan des de conferències sobre com organitzar un gran viatge a xerrades sobre el temut retorn a casa després d'haver anar a estudiar o a treballar a l'estranger.

El dilluns 4 de febrer, per exemple, s'hi celebrarà una taula rodona titulada El Roto , que us permetrà escoltar el testimoni de joves que viuen i treballen fora del país i l'opinió d'experts en mobilitat.

.