Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
Barça Femení juga a RAC+1
En Directe
Barça Femení juga a RAC+1
Barça vs. Brann
En Directe

Els nous auriculars bluetooth BackBeat FIT, de Plantronics

Aquest dilluns s’han presentat al Mobile World Congress uns auriculars espectaculars que es diuen BackBeat FIT, d’una marca especialitzada anomenada Plantronics, que són d’aquells gadgets de tecnologia per vestir que fan com una mica de cosa fer-los servir pel carrer. Per què’

Anem a pams. Són uns auriculars BLUETOOTH que es connecten sense cables al mòbils i pots sentir la música amb mooolta qualitat. Això ja és d’agrair. Ja us dic que si no sonen bé, els abandono ràpid. Aquests no: aquests sonen molt bé. I a més, són mans lliures. i direu i què?

Doncs que el micro no el veus per enlloc. De fet, són uns auriculars de goma, molt flexibles, que es posen com una diadema per darrere del clatell, i qui et veu de cara pràcticament no et veu que portis res.

Aleshores què passa? que almenys amb uns auriculars amb cable la gent ja veu que vas amb el mans lliures, però amb aquests, és que la gent no veu que portis res. I sembla que vagis parlant sol pel carrer. Això és una sensació que tens al principi. Després ja se’t passa.

Alguna pega?

Personalment, jo prefereixo els auriculars que t’aïllen de qualsevol soroll exterior. M’agrada sentir tots els matisos de la música. I aquests són auriculars per córrer pel carrer, d’aquells que deixen passar el so ambient perquè no t’atropelli un cotxe. El dia que això ho pugui escollir (si m’aïllo o no) seré feliç.

Els auriculars sortiran a la venda a tot el món el proper mes d’abril al preu de 130 dòlars. Uns 100 euros. Valen la pena? A mi encara em tenen al·lucinat.