Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

HOTEL THE MIRROR

Al mig de Barcelona, al carrer Còrsega entre Aribau i Enric Granados, fa dos anys que funciona The Mirror, un hotel de quatre estrelles on entres, mires amunt i exclames “uauuuuu!”. I és que The Mirror destaca pel seu disseny, la seva arquitectura i el seu interiorisme: és un hotel d´avantguarda. Tant que fins i tot un any després d´haver obert, ja li donaven un premi europeu de disseny.

Tot l´interior de l´edifici està foradat i si aixeques el cap arribes a veure la claraboia de dalt. Nou pisos! Tot de color blanc i tot cobert amb vidres i miralls. Per donar relleu, dues escultures d´home-àngel flotant a la paret.  No deixeu de pujar i baixar amb un dels dos ascensors panoràmics. Van a una velocitat considerable i us estalvien temps per gaudir de l´hotel.

A The Mirror podreu escollir entre 63 habitacions de quatre categories diferents. El gran avantatge és que, gràcies al color clar i als miralls, totes semblen més grans del que són. Només hi ha una cosa negra: el telèfon, ja que no hi ha cap casa que fabriqui el que ells volen en blanc. Ens ha agradat la sensació de tranquil·litat i relaxació que hi hem viscut: armaris oberts per donar més amplitud, il.luminació per ambients, llit king size… Fins i tot l'àrea d'higiene és oberta! Només trobareu dues portetes: una per la dutxa i l´altra pel wc.

Al pis de dalt hi ha una terrassa amb unes vistes espectaculars, una sauna i una piscina. I al de baix, una saleta també blanca, plena de butaquetes i de tauletes, la recepció, un bar i el restaurant. Restaurant, per cert, on val la pena aturar-s´hi a menjar, ja que el porta el xef Paco Pérez, que també és al Miramar amb dues estrelles Michelin.

El menjador, per cert, segueix la línia de l´hotel i és ple de mobles blancs i miralls. Fins i tot una làmina d´aigua en horitzontal que dóna un fil sonor molt agradable de fons.

Més informació a www.themirrorbarcelona.com