Via lliure
Ara, de 7 a 13 h
Via lliure
amb Xavi Bundó
En Directe
I després, de 13 a 16 h
El Barça Femení a RAC1
Barça vs. Chelsea

Hotels, amb @crisgaggioli: L'habitació encantada del Parador de Cardona

Pels que busqueu emocions fortes, què us semblaria dormir en una habitació amb fantasma? Al Parador de Cardona en teniu una.

El Parador mereix una visita per si sol. El castell té una llarga història d´històries, perquè el van aixecar els Ducs de Cardona per defensar la seva mina de sal. Amb el temps s´ha recuperat com a Parador i ara és un allotjament imponent de parets de pedra, alts sostres i vistes espectaculars.

Però avui hi anirem a passar por...

Per trobar el fantasma hem d´anar a l´habitació 712. És una estança no gaire gran, però suficient per deixar-hi les coses amb prou espai, seure a l´escriptori a escriure alguna cosa i moure´s dues persones. A l´hotel no us asseguren que el fantasma us vingui a veure mentre dormiu, però no seríeu els primers que el veuen. Els primers que van començar a notar coses van ser els paletes i treballadors de les obres, quan es restaurava el castell a mitjans dels 70: sentien sorolls estranys, cops, coses que es movien… A partir d´aquí els fenomens no han parat. Les dones de fer feines asseguren haver vist aigua al bany quan a l´habitació no s´hi allotjava ningú i fins i tot haver sentit veus. Hi ha clients que han baixat esperitats a recepció a mitjanit amb les maletes llestes per marxar, nadons que ploren en entrar i gossos que no volen ni accedir-hi. El més habitual, però, acostumen a ser els sorolls a l´habitació de dalt... dada curiosa si tenim en compte que sobre la 712 no hi ha cap pis.

Si voleu posar-lo a prova, aneu-hi a passar una nit. Podeu fer-ho a partir de 95€. Trobareu més informació a parador.es/Cardona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AGYz6TXwqNU[/youtube]