Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

Hotels, amb @crisgaggioli: PRAKTIK BAKERY

Praktik és una cadena catalana d´hotels per gent jove i moderna que busca uns mínims, no més: habitació neta, llit còmode, dutxa i bany privats, tele i wifi. Tot posat amb bon gust i ben situat. Després del Praktik Rambla i el Praktik Garden, i a l´espera del Praktik Vinoteca… arriba el Praktik Bakery.

Perquè Bakery? Perquè té un forn a dins. Ha convertit un espai normalment de pas, la recepció, en un espai tan agradable com és un forn. I no qualsevol forn, no: un Baluard, el forn mític de la Barceloneta que ja va per la seva quarta generació i que recupera la manera de fer antiga: llevat natural, sabor dels cereals, respecte pels temps lents de la massa i forn de llenya. A Baluard tenen més de 20 pans diferents i els pots degustar a qualsevol hora del dia al fantàstic menjador de l´hotel. Les cristalleres de la sala et deixen veure l´obrador: com es fa cada pas del pa. Ells en diuen show-bakery.

Preus: de 70 a 165€.

Praktik Bakery és al carrer Provença 279, entre Pau Claris i Roger de Llúria, tocant la Diagonal. Més informació a hotelpraktikbakery.com