El Barça Femení a RAC1
Ara, de 13 a 16 h
El Barça Femení a RAC1
Barça vs. Chelsea
En Directe
I després, de 16 a 17 h
Superesports
amb Xavi Puig

Hotels, amb Cristina Gaggioli: El Perxe

Us agradaria passar un cap de setmana amb un escriptor? Doncs teniu un lloc on fer-ho:

El Perxe, a l'oest del Priorat.

El Perxe és una casa de poble antiga, on encara s´intueixen els antics estable, pallissa, corral i celler. Sis habitacions senzilles i funcionals, amb grans calaixeres antigues, tauletes de nit amb forjats i teules que fan de llums.

La idea de muntar-hi caps de setmana emb escriptors va ser de la mateixa propietària, la Roser Vernet, filòloga de professió i de vocació. Es diu “Priorat versió original” i en cada edició el munta a la seva mida el mateix convidat. Acostuma a seguir, però, un mateix esquema: divendres al vespre se sopa i es fa una presentació a la biblioteca; dissabte s´esmorza, es fa una primera sessió més formal a la bibloteca i es va a fer una visita; després es dina, es descansa i cap a les 19h es fa la segona sessió; després del sopar, es fa una altra sessió; diumenge s´esmorza i es conversa; i en acabat, es fa el comiat.

De moment han passat per la casa Maria Barbal, Ramon Solsona, Sílvia Alcántara, Josep Pedrals o Jordi Puntí... i les visites s´han fet al celler de La Figuera, a un camp d´olives, a una casa de pagès per dinar-hi, a un ball de vermut, a les mines de Bellmunt, a l'ermitana de Sant Joan del Codolar o a tocar l´orgue de Torroja.

Els propers caps de setmana tenen previst allotjar-se a El Perxe Quim Lecina, Manel Baixauli, l´actriu Came Pla i l´asturià Joan Bello.

Si us interessa, heu de saber que el cap de setmana us costarà 300€ la parella amb l´habitació, els dos esmorzars, els dos dinars, els dos sopars, les sortides i les xerrades.

Més info: www.perxe.com

Maria Barbal