El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Jocs per a Setmana Santa

El món del joc no para de treure novetats contínuament. Així que aprofitem que ara tindrem uns quants dies de vacances, uns més que uns altres, per fer unes quantes recomanacions de bons jocs que són novetats. L'Oriol Ripoll ens en fa un llistat.

Loony Quest un joc de taula que agafa el concepte de les pantalles dels videojocs i on cal dibuixar recorreguts amb un retolador sobre un acetat.

Speed cups. És un joc molt simple on cal apilar o ordenar pots de colors abans que els altres i tocar un timbre per indicar que ja s’ha acabat.  El joc s’assembla a Speed Stack, un “esport” on cal apilar gots fent formes i amb molta rapidesa.

Game Wizard és un petit videojoc per telèfon intel·ligent i tauleta tàctil on pots dibuixar unes plataformes dibuixades en un paper i amb la càmera de l’aparell, escannejar-les per fer el teu propi videojoc.

Blitz és un joc on cal ser molt ràpid per dir una categoria que té qualsevol dels adversaris sobre la taula. Té un aire a concurs de televisió.

Enigmas absurdos és un joc de resoldre engimes molt estranys... o d’inventar-se les possibles solucions.

Final Kick és un joc de futbol fet per Ivanovich games, un joc fet aquí i que està tenint molts seguidors arreu del món (8 milions de descàrregues). De fet al Gamelab Mobile es va fer una competició de penaltis virtuals entre Piqué i el millor jugador de Final Kick.